canerkk GeForce2 MX/MX400 64 mb olması lazım..... sizce kaldırır mı??? inşallah kaldırır. boşu boşuna yüklüyo olmayayımda .????bilen warsa bi zahmet bee
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES beyler biraz geç kaldım sanırım ve o kadar çok syf varki okuyamadım çıkan demo 100 de 100 pc mi (kotalıda) ayrıca linkleri verebilirmisiniz bugün uyku haram beyler ölücem sabr edemiom cwp please pc kardeş ss koydular demin hadi ya yetişemiyorum ki hocam yenile yenile bi de sana zahmet linkleri versen be hocam link yok ama eanın downloader diye bi programı var onu indircen.yüklediktn sonra orda fifa07 demo çıkıyo zaten.indirmeye başlıycan.üyelik gerekli.üye deilsen : scnuyeler 123456789 downloader link http://files.ea.com/downloads/eacore/ead-installer.exe
LORD OF THE PES Orjinal Mesajı Yazan: canerkk GeForce2 MX/MX400 64 mb olması lazım..... sizce kaldırır mı??? inşallah kaldırır. boşu boşuna yüklüyo olmayayımda .????bilen warsa bi zahmet bee bence zor ama kotalı diilse denemeye deer
morinho Orjinal Mesajı Yazan: canerkk GeForce2 MX/MX400 64 mb olması lazım..... sizce kaldırır mı??? inşallah kaldırır. boşu boşuna yüklüyo olmayayımda .????bilen warsa bi zahmet bee ea sports resim sitesinde mx lerin artık olmucağını yazmıstı yani mx ler kaldırmıcak artık
yusuf_90 Orjinal Mesajı Yazan: canerkk GeForce2 MX/MX400 64 mb olması lazım..... sizce kaldırır mı??? inşallah kaldırır. boşu boşuna yüklüyo olmayayımda .????bilen warsa bi zahmet bee bence kaldırı.indir
canerkk yapmayın yaaaa...kotalıydı vede kota da dolu olduğu halde yükledim... yükleyen arkadaşlar arasında ekran kartı mx olan war mı
LORD OF THE PES Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES beyler biraz geç kaldım sanırım ve o kadar çok syf varki okuyamadım çıkan demo 100 de 100 pc mi (kotalıda) ayrıca linkleri verebilirmisiniz bugün uyku haram beyler ölücem sabr edemiom cwp please pc kardeş ss koydular demin hadi ya yetişemiyorum ki hocam yenile yenile bi de sana zahmet linkleri versen be hocam link yok ama eanın downloader diye bi programı var onu indircen.yüklediktn sonra orda fifa07 demo çıkıyo zaten.indirmeye başlıycan.üyelik gerekli.üye deilsen : scnuyeler 123456789 downloader link http://files.ea.com/downloads/eacore/ead-installer.exe tahminim üyelik beleştir ama onun içinde bi link lazım sanırım dostum biliorum fazla oldum ama mazur gör:)
France Orjinal Mesajı Yazan: yusuf_90 Orjinal Mesajı Yazan: canerkk GeForce2 MX/MX400 64 mb olması lazım..... sizce kaldırır mı??? inşallah kaldırır. boşu boşuna yüklüyo olmayayımda .????bilen warsa bi zahmet bee bence kaldırı.indir emin olmayın boşuna indirirse bide hayal kırıklığına uğrarsa
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES beyler biraz geç kaldım sanırım ve o kadar çok syf varki okuyamadım çıkan demo 100 de 100 pc mi (kotalıda) ayrıca linkleri verebilirmisiniz bugün uyku haram beyler ölücem sabr edemiom cwp please pc kardeş ss koydular demin hadi ya yetişemiyorum ki hocam yenile yenile bi de sana zahmet linkleri versen be hocam link yok ama eanın downloader diye bi programı var onu indircen.yüklediktn sonra orda fifa07 demo çıkıyo zaten.indirmeye başlıycan.üyelik gerekli.üye deilsen : scnuyeler 123456789 downloader link http://files.ea.com/downloads/eacore/ead-installer.exe
yusuf_90 Orjinal Mesajı Yazan: morinho Orjinal Mesajı Yazan: canerkk GeForce2 MX/MX400 64 mb olması lazım..... sizce kaldırır mı??? inşallah kaldırır. boşu boşuna yüklüyo olmayayımda .????bilen warsa bi zahmet bee ea sports resim sitesinde mx lerin artık olmucağını yazmıstı yani mx ler kaldırmıcak artık haber doğruysa indirme...
LORD OF THE PES Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Hepinize kolay gelsin iyi indirmeler.Ben ne yaptıysam olmadı bari uyuyayım. beyler EA downloader i indirdim ama üyelik istiyo üye olabileceğim bi link lütfen