France Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Neyse ben indiremiyom hep preload yazıyor.Yeni kayıt aldım fayda yok.Bari oyunla ilgili yorum ve resimleri beklım sizden.:( takma kafana yaa.yarın zaten rapidshare falan upload edilir rahatça indirirsin.
FaTaL? arkadaşilar yavaş forum çökcek 15 dakka oldu baktım 25 sayfa olmuş helal.:D pes6 demosunda nolcak bakalım görcez:D:D round of Demo :D
France aimless_time bize kalp krizi geçirttirmeyemi çalışıyosun.dk başı 1 resim koyuyo.merakta çatlıyoz yaa
aliwhite Tamam haklısınız yarın düşer büyük ihtimal dediğiniz sitelere.Bari güzel haberler verin oyun güzel ea bu sene iş yapar gibi.
Sihdi Orjinal Mesajı Yazan: ultrASlan1989 ayrıca rekor kırdık ea nın sitesinde 11 sayfa şuan itibariyle 26 soccercenterda bnim nickim bycihat
juzam ulan ati ye okadar dolarcık sayıp aldım valla uçan yumruk atarım pcye eğerki sorun yaratırsa en kral ekran kartı piyasadaki ama böle bi spastiklik yapmaz umarım oyuna gelince ağzımdan salyalar akıyor valla pesci bi kişilik olmama rağmen kolpa yapıp çamur atmıyorum eğerki denilen gibi oynanış ve pas stili süperse valla orjinal bilem alabilirm belki(yalan :D) nese şurda 28 dakka sonra tamamdır olay ben bi dergi okuyayım bari anca geçer zaman.
Ronaldinho.10 işin içinden cıkamıcam hayatta bulamam ya bu dosyalar sonra exe. uzantılı olacak heralde tek bi dosya halinde...
Sihdi Orjinal Mesajı Yazan: aimless_time çözünürlük 800x600 grafikler kötü gözüküo şu anda belki detay ayarından dolayıdır Oynayabirlik Nasıl Yaw
aimless_time ea downloader da inince install butonu çıkıyo 3 part ı birleştiriyo uzun suruyo biraz sonra da otomatik olarak normal setup a donuyo olay..kurmayı dert etmeyin ama uzun suruyo biraz