[silindi] ben yatıorm artık nası olsa çoook saat var ama nolursa olsun oyun kötüde olsa emeğe saygı diorm arkadaşlar
morinho Orjinal Mesajı Yazan: turk ya bu siteye nerden üye olunuyo arkadaşalar lütfen yardım https://account.ea.com/commerce/main.jsp?ipath=17&locale=en_US&sls=2&site=eaco&skin=commerce&app=homepage buraya gir free download bas sonra orda create account flan war oraya bas üye ol sonra k.adın we şifrenle gir free donwload bas ea downloader indir programı aç fifa 07 demo sömür :D
Sihdi Orjinal Mesajı Yazan: France Orjinal Mesajı Yazan: topoon1 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: France prometahan arkadaşın ekran kartı Ati Redaon 9600XT imiş. Abi Ondan Kendi Resmini İste Sakın Bradd pitt in kini wermesin bn buyum diye :D:D:D allaha şükür brad pitti vermedi.tom crouse'u verdi :D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D
ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: turk yükleme işlemi tamamlandıktan sonra nereye kaydediyor dosyayı arkadaşlar D:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\kullanıcı adı 3. kez yazıyorum:D
morinho Orjinal Mesajı Yazan: turk yükleme işlemi tamamlandıktan sonra nereye kaydediyor dosyayı arkadaşlar program files electronic arts cache içindeki kendi hesabının içinde exe olusturuyo heralde bittikten sonra
aliwhite Neyse ben indiremiyom hep preload yazıyor.Yeni kayıt aldım fayda yok.Bari oyunla ilgili yorum ve resimleri beklım sizden.:(
France Orjinal Mesajı Yazan: The Peshayat :rolleyes: Pes resmi koyanı Pes in içine sokucam :D:D:D:D:D:D