arkadaşlar ben bu tcm serisini 2004 den beri takip ediyorum. tam bir manager hastasıyım. hatta bu oyundan once bir çok manager oyunları takip ettim. özellikle en çok sevdiğim oyun pm 98 ve pm 99. . 2006 da yenisi çıktı ama berbat olmuş. çok az oynadım
neyse bu oyuna döneli. bu oyunu oynayanar hatırlar tcm 2004 de kendi şahsi hayatınla alakalı kısımlar vardı. mesela borsada oyun oynayıp şahsi para kazanıyor ayrıca kazandığın paayla da araba ev uçak ... alabiliyordun ve bu insana oyunun devamlılığı açısından zevk katıyordu. şimdi hala 2005 oynuyorum 2015 yılındayım runy geldi 31 32 yaşına tanıdık kimse kalmadı. neyse o şahsi kısımların tekrardan olmasını arzu ediyorum.
tabi fifa (tcm) 2006 ya da baktım ama resmen fm ve cm standardında olmuş. çok ayrıntılı yapmışlar o yönden iyi ama eski havası kalmamış. tabi cm ve fm yi de sevmediğim için tcm 2006 ya da alışamadım. bence eski haline dönülse daha iyi olur. Ama mantıklısı şu anda olduğu gibi. çünkü bu stille cm ve fm taraftarlarını toplayabilirler.
neyse şu anda tcm 2007 yi bekliyoruz. screen shot ları her tarafta var. güzele benziyor. bu sefer kendimi alıştıracağım ama.
bence oyunda klübün arsası olmalı stada ek olarak ve oraya simcity deki gibi gelir getirn yerler yapılmalı.bir oyuncuyu 60 70 milyona alıyorsunuz ama geri aynı fiyata bile satamıyorsunuz. bu biraz saçma olmuş. ruuny bie sende ise satarken 20 milyonu geçmez zatem o fiyata da kimse almıyor. bu oyuncu satma işi fm ve cm gibi olsa iyi olur gibi geliyor bana. sonra 2004 deki gibi kız arkadaşı da olmalı. hata şike bile olmalı yakalanana ceza verilmeli. doping olmalı hakeza. yakalanırsa 1 sene oynamasın kardeşim ben onu göze alaırım. başka, daha alt ligler de olmalı. yenisinde olacakmış. iyi iyi.