nht55 arkadaşlar ilk facem bılıyorum berbat bugun vıdeo ızledım ve bugun yaptım ama cok kotu kendımı en yakın surede yetıstırecem;)
nht55 buda edu 1.gunde 3.facem ama yıne olmadı ama yapacam gıttıkce ıyıye donusecem sımdılık kotu yorumlar alabılırım
_wolff_ Alex bence ii olmuş Hasanın kafasındaki renk normalde de mi bozuk yoksa screenden mi?Sonuçta ilk facelere göre iiler devamını bekliyoruz
H-KaN Vallaha ilk faclerin olmasina ragmen cok güzel facler ... devam et en gec 20ci faceinde herkescok begenir sende is var :D :P .... Ama su ten rengini düzeltmeye calis birde su göz kismini doru yerlestir yüz genelde cok yamuk durmus(hepsine geceri)
AleXsandro1907 aslında güzel olucaklar ama photoshop ta büyük bir hata yapıyosun o yüzden böle oluyo teni özellikle Hasan Şaş'ın teninde büyük kırmızılıklar var msn de sölerim sana hatanın ne oldunu
!nfern0 gözler için o-edit kullanacan kardeş,alex'i sevdm gzl olmş.birde photoshop'ta eklediin face ile,arka planda üstüne yaptığın taban face ile renkleri birebir örtüştürmeye bak ;)