Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: thom_yorke indirdim ali samiyen i ama yorum da yapmak istedim emeğine saygısızlk olmasın die. çok uğrmışsın abi. çok da güzel olmuş. bi kaç ufak bug lar var ama bunu yapabilmek bile benim düşünce ve yetenek sınırlarımı aşıyor. nasıl yapıldıı hakkında da hiçbir bilgim yok ztn. tek sorun seyirci problemi onu da halledicekmişsin zaten kolay gelsin bir de maç esnasında oynarken kale arkasında siyahlıklar göe çarpıyor. yani tribünlere kadar olan yerde siyah boşluklar var. ve bu da sanki maçı uzayda oynuyormuşsun izlenimi veriyor :) tekrardan kolay gelsin. geliştirip tekrar linki verdiğianda indirip yorum yapacağım kendi adıma. yorum yaptığın için teşekkürler...konuyu birazcık dolaşırsan seyirci olayının çözüldüğünü görebilirsin...yandaki ve kale arkalarındaki hatalarda giderildi...full versiyonunu yayınladığımız zaman göreceğiz artık :)
thom_yorke Orjinal Mesajı Yazan: KaYaSiN 86 Orjinal Mesajı Yazan: thom_yorke indirdim ali samiyen i ama yorum da yapmak istedim emeğine saygısızlk olmasın die. çok uğrmışsın abi. çok da güzel olmuş. bi kaç ufak bug lar var ama bunu yapabilmek bile benim düşünce ve yetenek sınırlarımı aşıyor. nasıl yapıldıı hakkında da hiçbir bilgim yok ztn. tek sorun seyirci problemi onu da halledicekmişsin zaten kolay gelsin bir de maç esnasında oynarken kale arkasında siyahlıklar göe çarpıyor. yani tribünlere kadar olan yerde siyah boşluklar var. ve bu da sanki maçı uzayda oynuyormuşsun izlenimi veriyor :) tekrardan kolay gelsin. geliştirip tekrar linki verdiğianda indirip yorum yapacağım kendi adıma. yorum yaptığın için teşekkürler...konuyu birazcık dolaşırsan seyirci olayının çözüldüğünü görebilirsin...yandaki ve kale arkalarındaki hatalarda giderildi...full versiyonunu yayınladığımız zaman göreceğiz artık :) tüm sayfalara bakmadım =) hemen bakayım .)
Yasin KAYA arkadaşlar eski açığı yeniledim...elimde yeterince ii resimler yok...onun için görebildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım...
Yasin KAYA arkadaşlar ben de yayınlamak istiyorum ama eksikler var maalesef.onları bitirmeden yayınlamak istemiyorum.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Umarım bu muhteşem stadlara bir an önce kavuşuruz. sen git ders çalış bakayım önce :) :rolleyes:
burak35 Orjinal Mesajı Yazan: KaYaSiN 86 arkadaşlar eski açığı yeniledim...elimde yeterince ii resimler yok...onun için görebildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım... Sen aşmışsın artık.Tebrik ediyorum genç kardeşim...
_wolff_ İstemediğin kadar samiyen foto http://stadionwelt.de/stadionwelt_stadien/index.php?template=stadionlisten&stadion=Ali%20Semi%20Yen&foto_ordner=Turkei/ali_semi_yen2&id=1977
Yasin KAYA arkaşlar yeni bi kaç foto ekleyeceğim ama resim upload sitelerinin hepsinde bi problem var galiba... sorun geçti...bi kaç yeni foto daha...koltukların renklerini değiştirdim...