Deivid de İmzaladı

Fenerbahçemizin yeni transferi Deivid de Souza, kendisini 1 yılı opsiyonlu 4 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkanlarımız İlhan Ekşioğlu ve Mithat Yenigün de hazır bulundu. Stat ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu, Deivid’in transferi ile ilgili olarak, “Fenerbahçe Spor Kulübü uzun çalışmalar sonucunda planladığı gibi transferlerini bünyesine katmış durumda. Deivid ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık bir anlaşma yaptık” dedi.
Sosyal İşler ve Derneklerden Sorumlu Asbaşkanımız Mithat Yenigün ise Deivid de Souza’nın transferi ile ilgili olarak “Kulübümüze, ülkemize ve Türk futboluna katkı sağlaması adına hayırlı olmasını diliyorum. Avrupa’da ve Türkiye’de başarılar elde edeceğimizi umuyorum” diye konuştu.
Fenerbahçemizde 99 numaralı formayı giyecek olan Deivid de Souza ise imza töreninde şu açıklamalarda bulundu: “Fenerbahçe’ye geldiğim için çok mutluyum. Buraya başarılar yaşamak için geldim. Alex gibi diğer arkadaşlarımla oynayabileceğim için çok mutluyum. Fenerbahçe geldiğim andan bu yana bana gösterdi ki büyük başarıları hak eden bir kulüp. Ben de yapmam gerekenin en iyisini yapıp maksimum performans ile oynayacağım.”