Sezo1905 sitede araştırdım bu başlık altında konu bulamadım.interaktif lig ne anlama geliyor?türkiye liginden takım olacak mı?yalnızca orjinal oyunda mı çalışıyor?bunları bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.bu arada orjinal oyun almak için para lazım olacağı için biriktirmeye başladım şu an çıksa alırım.ama 28 eylüle kadar beklemem lazım.inş paralar suyunu çekmez o zamana kadar:D
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: sezo1905 sitede araştırdım bu başlık altında konu bulamadım.interaktif lig ne anlama geliyor?türkiye liginden takım olacak mı?yalnızca orjinal oyunda mı çalışıyor?bunları bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.bu arada orjinal oyun almak için para lazım olacağı için biriktirmeye başladım şu an çıksa alırım.ama 28 eylüle kadar beklemem lazım.inş paralar suyunu çekmez o zamana kadar:D gercek zamanli ligler demek.yani haftasindan haftasina oynuyorsun.turkiye ligi yok.en buyuk 3-4 lig var sadece.
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: sezo1905 o zaman demek oluyor ki orjinal oyun benim ilgimi çekmiycek.ne yazık ki korsana devam:( sendemi brütus:D
W0LF **Ayrıca "Karma Lig"'de Türkiye Ligi'nden GALATASARAY'da bulunmakta.Bu da kimin en güçlü olacağını gösteriyor...**
David3000 arkadaşlar olsun ginede orjinal oyuna ,istekli olalım sezer sende pra biriktirdiysen al kardeş sayımız artsın ben alacam başından beri dedim
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: W0LF Ayrıca "Karma Lig"'de Türkiye Ligi'nden GALATASARAY'da bulunmakta.Bu da kimin en güçlü olacağını gösteriyor... uefa kazanıldıgı icin yapılmıs bisey.en guclu besiktas ve fenerbahce olacaktir.
David3000 Görecez arkadaşım ama herkezin uefa alması kolay değil şöyle bişey var nazar etme ne olur çine seninde olur tabiki bende isterim diğer türk takımlarınında uefa almasını ama işte
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: TuNcc Görecez arkadaşım ama herkezin uefa alması kolay değil şöyle bişey var nazar etme ne olur çine seninde olur tabiki bende isterim diğer türk takımlarınında uefa almasını ama işte bu yil istedigin olacak..insallah..
badmango_crespo bencede türkiye liginden bi kaç takım daha alsa uefa kupasını,ligimizin kalitesi artar...
Sezo1905 haklısınız arkadaşlar orjinali en iyisi;) hele türkiyeden de takım varsa güzel olur.para sorunumu çözdüm tek sorun karamürselde orjinal oyunun satılmaması:(..nerden alacağımı bulmalıyım.izmite gidip araştırıcaz artık.
David3000 arkadaşım orjinal almak güzel ne bozuluyo ne bişey helede Türk ligi koymuşlar alınır bu sene alınır bence
B_E_C_K_H_A_M_7 evet arkadaşlar Türkiye ligi fifa07 de olacak Adını bilmediğim bir Türk vatandaşı EA sports a yoğun baskılar sonucu Türk ligini Koydurmayı Başarmış!!(diye br sitede okumuştum nekadar doğru bilinmez ama ümitler kesilemeli:)
morinho süper lig bence kesin war zaten %90 ihtimal logolar flan da yayaınladın artık bundan geri dönmezler heralde
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: B_E_C_K_H_A_M_7 evet arkadaşlar Türkiye ligi fifa07 de olacak Adını bilmediğim bir Türk vatandaşı EA sports a yoğun baskılar sonucu Türk ligini Koydurmayı Başarmış!!(diye br sitede okumuştum nekadar doğru bilinmez ama ümitler kesilemeli:) biraz daha salla..hatta ea kendi iradesiyle koymadi.baskin yaptilar zorla koydurdular dimi?utanmasan ben koydurdum diyeceksin..
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: W0LF Ayrıca "Karma Lig"'de Türkiye Ligi'nden GALATASARAY'da bulunmakta.Bu da kimin en güçlü olacağını gösteriyor... bu süper oldu işteee
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: TuNcc arkadaşım orjinal almak güzel ne bozuluyo ne bişey helede Türk ligi koymuşlar alınır bu sene alınır bence Haklısın zaten bu sene almazsak daha hiç göremeyiz ama 7 sene sonra belki gene koyarlar FIFA 2000 De koydukdan 7 sene sonra gene koymuşlardı :D:D:D:p:p:p
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: DjKaAaN95 Orjinal Mesajı Yazan: TuNcc arkadaşım orjinal almak güzel ne bozuluyo ne bişey helede Türk ligi koymuşlar alınır bu sene alınır bence Haklısın zaten bu sene almazsak daha hiç göremeyiz ama 7 sene sonra belki gene koyarlar FIFA 2000 De koydukdan 7 sene sonra gene koymuşlardı :D:D:D:p:p:p bu yil avrupada biraz basari,ligimizin devamini getirir.