hassin77 gk - Buffon dl - felipe (udinese) dr - dani alves dc - John Terry dc - Nesta dmc - mascherano mc - Messi ml - Ronaldinho mr - Joaquin fc - tevez fc - ibo
emrah44 GK ..> Ochoa DC ..> Terry DC ..> Puyol DR ..> Miguel DL ..> Zambrotta MC ..> Gerard MC ..> Lampard MR ..> Renato ML ..> Ümit Özat(şaka şaka Messi) FC ..> Reyes FC ..> Shevchenko
leo messi 19 bu kadro tüya filan diğil gk ricardo dr zebina dl a.cole dc terry dc ferdinand mr c.ronaldo ml robben mc f.lampard mc ballack fc torres fc shevchenko
rotasiz_kaptan AKİNFEEV CARLOS MAGNO BARZAGLİ JOHN TERY MUHAMMET REİS RENATO TAYFUN SEVEN GERARD SEZER ÖZTÜRK ADRİANO VUCİNİC
MaddDogg GK-Iker Casillas DR-Miguel DL-Asier Del Horno DC-Jorge Andrade DC-Marchena MC-Ruben Baraja MC-David Albelda AMR-Joqauin AML-Vicente AMC-Nur Şahin ST-David Villa Rüya değil Valencia'daki kadrom :D
jacket Robinson Grosso---------Leadley King---------------Van Buyten-----------Stephan Kelly Diego Souza----------------Nuri Şahin Diego Rincon Daniel Carvalho-------------------------------------------------Salamon Kalou Carlos Tevez Bneim en çok başarıya ulaştığım takım budur...
kluivert Gökhan Tokgöz Erkan Risp İsmail Güldüren Oguz Sabankay Yattara Y.Karaça Guti Sergen Isaac Lepoint Gençlerbirliğinde harikalar yarattım, buyuklerin hepsini yendim hatta Ali Sami Yen'de 5-1'le destan yazdım ama kahroldum tabi 5-1 kazanmama ragmen ama tabi profesyonellik.:D
fb_16 Buffon Thuram Puyol Nesta R.Carlos Veron Gattuso Ronnaldinho Kaka Ronaldo Henry ben bunu kendi kafamdan kurdum.
sheyi_11 YEDEKLER JAVİER ERNESTO CHEVANTON LİONEL MESSİ ALEXANDRE PATO RİO FERDİNAND LESSON DİDA PATRİCE EVRA GENNARO IVAN GATTUSO
adolf_avci KALE:THİJSEN DEFANS:TERRY,ZACCARDO,CARVALHO ORTA SAHA:GERARD,CHEVANTON,LUCHO GONZALEZ,MESSİ FORVET:D.CİSSE,İBRAHİMOVİC,DROGBA BAŞ ANTRENÖR:OKAN GEDİKALI,FEYYAZ UÇAR
oztuphan benim chelsea kadrosu gk:cech dc:nesta dc.terry(ferdinand) dl:riise dr.dani alves mc:pirlo mc:lampard mr:roneey ml:robben(c.ronaldo) fc:Adriano fc:shevecenko(torres)(tevez)(ronaldo)
kloseumut cech(curci-hildebrand) riise nigel de jong heitinga rincon(ünlü rincon deil ama m.utd altyapıdan) xabi alonso(kariyerimin başında almıştım 7 yıldır oynuo mükemmel)-gago olabilir c.ronaldo arjen robben leo messi halil altıntop wayne rooney alternatifler:cafercan-stewart downing-tomas carrasco-gourcuff-djourou(doğrumu yazdım emin deilim) ve oyunda c.ronaldo gibi bi adamın yoksa en iyi alternatif hitzspelger nasıl yazıldığını bilmiom ama "hitz" yazın çıkar
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: kloseumut cech(curci-hildebrand) riise nigel de jong heitinga rincon(ünlü rincon deil ama m.utd altyapıdan) xabi alonso(kariyerimin başında almıştım 7 yıldır oynuo mükemmel)-gago olabilir c.ronaldo arjen robben leo messi halil altıntop wayne rooney alternatifler:cafercan-stewart downing-tomas carrasco-gourcuff-djourou(doğrumu yazdım emin deilim) ve oyunda c.ronaldo gibi bi adamın yoksa en iyi alternatif hitzspelger nasıl yazıldığını bilmiom ama "hitz" yazın çıkar Thomas Hitzlsperger ;)
ankserum kaleci Buffon polat keser defans nesta hamit altıntop ibrahim ü. terry ort. saha c. ronaldo Luis García(Liverpoo) tuncay Gravesen forvet fernando torres w.rooney(am olarak)