o kural hatası iki sezon önceydi neyse cevaplayalım yinede,
uefanın kurallarına göre kural hatası olan mac en basından tekrarlanır,uefa nın kuralının uygulanmasını fener lehine yapılan hata olarak adlandırman
senin bilgisizliğin ve komikliğinden baska bişey olamaz.ayrıca bununla birlikte kurallar o sırada lisanslı olan oyuncuların o takım adına oynayabileceğini
söyler.seninki gibi düz mantık kurarsak ilk macın kadroları ile oynaması lazım iki takımın,o mac kadrosundan bi oyuncu sakatlandı diyelim ne olacak 10
kişi mi cıkacak bu takım sahaya? ya da fenerbahce veya rizespor devre arası takımdan 5 oyuncusunu gönderdi diyelim bu ilk macta forma giyen 5 oyuncusundan yoksun cıkacak dogal olarak karsılasmaya,senin fikrine göre bu da ters düşüyor.umarım kendi düz mantıgının yanlıslıgını anlamıssındır.o macta fenerin de yeni transferleri oynadı rizesporunda.
ben fenerin lehine yapılan hataları bekliyordum senden besiktas maclarını yazmıssın bana,üstelik gectigimiz sezonunda degil.olsun hatırladıgım kadarı ile onlarıda yanıtlayalım.
besiktas samsun macındaki bütün kırmızı kartlar dogrudur.bilerek kart görmüş,görmemiş beni ilgilendirmez.besiktasın kendi amatörlüğü ve basiretsizliği kendini ilgilendirir baska kimseyi degil.cem papilanın o mactan beri inönüde maca verilmemesi federasyonun besiktasa yaptıgı bir kıyaktan baska bişey de degildir.selcuk dereli bizi senelerdir katlediyor her mac buna ragmen türkiyede bir ilk yapılarak gecen sene tam 6 iç saha macına selcuk dereli verildi...
3 sene önceki ankaragücü,besiktas macını hatırlamamı beklemiyorsun benden heralde...
fenerbahce diyarbakırspor macından sonra bir mac saha kapatma cezası almıstır,üstelik senolun o tahrik edici hareketlerine ragmen,bunu da senin bilgilsizliğin olarak geciyorum...
3-1 biten fener-antep macı hatırlamıyorum,bu tür gecmişteki maclar için gazete haberi olsun,video olsun cesitli kaynaklar sunman lazım yorum yapabilmem için.
fenerbahce galatasaray macında fenerbahcenin pierre van hooijdonk'a yapılan iki net penaltısı da verilmemişti,ayrıca prates'in pozisyonu hakem yorumudur,bana göre de faul ile alakası yoktur.
besiktas-istanbulspor macıyla ilgili cıkan prim iddiaları kanıtlanamamıstır.dolayısı ile balon olmaktan öteye gidememiştir.gördüğün gibi haberin en altında iddialar dogrulanırsa adnan sezgin ceza alacak diyor,ama iddialar dogrulanamadı dolayısı ile adnan sezgin ceza falan da almadı.yani olan asparagastan baska bişey degil.
1-0 biten gencler macı için,üşenmedim gittim antudan o macın golünü indirdim.ve acıkca görülüyorki golde el falan yok.nobre kaleciye yapılan geri pasta topa basıyor kaleci topu ileriye dogru vuruyor ve nobre arkası dönük bir biçimde topa atlıyor,top sırtına carpıp pierre'in önüne düşüyor,zaten bu gole genclerbirliği oyuncularından bile tek bir itiraz eden yok.dilersen sende gidip download edebilirsin.direk linkte vermek isterdim ama antu o sistemi kaldırmıs sanırım,sadece üyeler dosya indirebiliyor...
besiktas o sezon kendi amatörlüğünün kurbanı olmustur,tv8 de de sinan engin bunu defalarca itiraf etmiştir,bunun yanında o sene takımdaki forvetlerin gönderilmesinin bir hata oldugunu söylemiştir,kendi amatörlüğü ya da beceriksizliği yüzünden de baskasına laf edemez heralde kimse...
dediğin "ara acıldı ligin tadı kalmadı" lafları iki sezondur fenerbahce için gündemden düşmüyordu bunu da sana hatırlatırım...
gecen seneyi konusacagımızı sanıyordum daha uzaklara gittin,onlarada hatırımda oldugu kadar cevaplar vermeye calıstım.bunun dısında sampiyon oldugunuz sene de ünlü mafya babası çakıcının,menejeriniz sinan engin ile olan ve medyaya yansıya telefon kayıtlarındaki cümlelerle yazımı bitiriyorum...
Çakıcı: Şampiyonlukta hiç mi payımız yok sinaaaan...
ister cevap yaz ister yazma,kendince nokta koymakla bitmiyor olaylar...