Hakem macin icine etti. Teker teker sayayim :
- Golumuz bariz elle.
- Onlarin golunden once faul yok. Mudahele topa.
- Delgado 2 kisiyi geciyor, ceza alani cizgisinin 3-4 m gerisinde dusuruluyor , faul bile yok.
- Toraman'in kirmizisindan once, ileride Toraman'a sert bir faul yaptilar. Toraman geri kostu, o hincla cift daldi. Kirmizi. Itirazlarda Kleberson hep Toraman'a faul yapilan yeri parmakla gosteriyordu "Ona da yapildi" diye. Ayrica, benzer bir faul gecen hafta Galatasaray'li Necati'ye yapildi faul bile olmadi, bu hafta bizim oyuncu oyle ayagini kaldirip girince kirmizi kart yiyor. Ve durumundan fenerliler hala hosnutsuz. Hadi bakalim, daha ne bekleniyorsa.
- Daha sonra dandik sari kartlar cikti Konyalilara, ortam yatissin diye. Ne guzel birsey o oyle. Kendin ger, kendin sakinlestir.
- Penalti %100 penalti. Top kaleye gidiyor, elle kesiliyor iste, bariz. Kirmizi kartin nedeni ise, Omer'in taraftara, yaklasik omzundan -yani tamamen icten gelerek- koca bir nah cekmesi. Hani Ilhan Cavcav'in hareketi. Devre arasinda gosterdi Lig TV. Omer'in aciklamasi son derece ilgincti. Itiraz icin kolunu kaldirdigini soyluyor. Diger kolu hareket icin devreye girmemis yani. Ahahaha hadi canim. **Buradan cikarilacak ders de futbolcularin her soyledigine guvenmemek olacaktir.** Hani irkci laflar etti falan da dese yarin...
- Saha kapatma falan gelmesi sacma olur. Sahaya semsiye atilan gunler unutulmamali. Bunlar Turkiye'de normal seyler. Ha artik ceza verilecekse bu tur seylere, varsinlar bizden baslasinlar kapatmaya. Raziyim. Ha bir de "Kufurlu pankart" diye aglaniyordu, ceza yemisiz o pankarttan, hayirli olsun.
- Bir dahaki ic saha maci Trabzonspor ile haftaya. Ard arda 2 mac icerdeyiz. Kapanacagini sanmiyorum dedigim gibi. Kapanmamali da zaten. Kufurden saha kapatilacaksa vay halimize. Oyle cok cok fazla da madde atilmadi zaten. Ayni maddeler 2-1'lik Antep macinda da atilmisti. Bu kadar az miktarda madde ve kufure ceza verilen bir mac orneklenirse memnun olurum. Ki zaten federasyon once hakemlerine soyle seyirciyi germeden bir mac yonetmeyi ogretsinler. O zaman bu illegal olaylarda bir dusus yasanacagina eminim.
- Delgado muhtesem. Gercekten son 15 dakika orgazm oldum resmen. Bombos alanlar bulduk 6-7 yapmaliydik su maci. Ricardinho cok kivrak. O kadar ismi bagrildiktan sonra 2-3 guzel hareket bekliyordum, yapti. Ama sonlara dogru takim artistlige kacti. Asirtmalar, lakayit tavirlar falan. Yapsaniza olm su maci 5!
- Kleberson uzun sure sonra eski haline yakin gorundu. Burak Yilmaz muhtesem. Bu takimin ve kismetse ulusal takimin yildizi olacaktir yakinda. Inanilmaz cok yonlu. Her is geliyor elinden. Depar mi dersin, calim mi, kafa mi, bitiricilik mi, caliskanlik mi, hirs mi.. Biraz artist sadece. Bir de 90 dakikaya yayamiyor enerjisini. 10 dakika hic durmadan pres yapiyor. Sonra 10 dakika dinleniyor. Sonra tekrar pres. Ben tip olarak da C. Ronaldo'ya benzetiyorum kendisini.
- Ali Tandogan bu takima lazim. Nitekim onumuzdeki 2 buyuk macta da Toraman yok. Ve tandogan oyunda bulundugu sure icerisinde iyi islere imza atti.
- Baki'nin yerine ben oynayayim lutfen. Bakin yonetim para falan da istemiyorum.
- Kaleci Ozden, bu ulkede Rustu'den sonra en iyi Turk kaleci oldugunu tekrar hatirlatti bana.
- Maca gitmedigime cok uzuldum. Ah ah.. Artik 1 hafta bekleyecegim..
Bu kadar.