exiting arkadaşlar oyun kaç yılına kaadar gidio yada oyun bitişinde neler oluyo bi fikriniz varmı şu anda en ilerde olan arkadaşımız kim çok merak ediyorum ya 2023 duydum bn en son...
Batugol73 Biter belki ne biliyonguz mesela 1 haftalığına tatile çıkıcak arkadaşlar olabilir.Onlar hem gerçek hayatta hemde oyunda tatile gitsin oyunda 1 haftada 2300'lü yıllara gelir :p
mkursadulusoy arkadaslar benim gozlemlerim sanirim oyun bitmiyo 2500 e bile gelse oyun belirli periyodlarla yeni oyuncular cikartiyo olan oyuncularin isminden oluyo bunlar 15 yasinda oluo hepsi ve takiminin bulundugu sehirden oluyo bu surekli tekerrur edio
giannis bence biter ya fm gerçekçi bi oyun.. 2100 yılına geldiğimizi güşünürsek minimum 130 yaşında oluyoz.... ben şu an 2024 deyim... çok iyi genç yıldızlar çıkıyo özellikle cruzerio ve fluminense altyapısında sürekli gözlemcilerim war.. ama bence biter...
Immune Orjinal Mesajı Yazan: giannis bence biter ya fm gerçekçi bi oyun.. 2100 yılına geldiğimizi güşünürsek minimum 130 yaşında oluyoz.... ben şu an 2024 deyim... çok iyi genç yıldızlar çıkıyo özellikle cruzerio ve fluminense altyapısında sürekli gözlemcilerim war.. ama bence biter... Bitse bile o zamana kadar oynayacak bir eleman bulunamayacağından biz hep bitmiyor olarak bileceğiz;)
Eagle_Claw Belli bir süre sonra çok yavaşlıyor ve kimse oynayamıyor yani o zaman biter oyun data çok ağırlaşırsa.
JoE CoLe beyler mantıklı olalım bi yerde bizde emekli olcaz ama sonra yeni kullanıcı ekleyerek dewam edebiliriz yani fm sonu olan bi oyun diil ben 2022 deyim yaşım 67 mesela 10 sene sonra felan emekli olurum ama yeni kullanıcı eklerim devam ederim ama yeni kullanıcı ekleyerek de oyun eskisi gibi zevkli olmaz orası ayrı mesele
JoE CoLe Orjinal Mesajı Yazan: emr2451 save iniz 250-300 mb olunca biter. benim ki 150 yi buldu. Artık çok yavaş hatan var bilgisayarın hard diskinde boş alan varsa o boş alanı doldurana kadar devam eder
JoE CoLe Orjinal Mesajı Yazan: emr2451 yani oyun çok kasıldığı için oynanmaz anlamında şeyettirmiştim 1gb ram ve 128-256 mb ekran kartın olursa kasılmaz çok fazla