Mozzy Sayın müşterilerimiz. Ürünümüzü daha iyi tanıtmak için içine kısmet olarak hamam böcüğü koyuyoruz. Kendisini yutmamanızı ve görünce şaşırmamanız için sizi uyarıyoruz. Lâkin kendisi zararsız bir organizmadır hatta proteindir. Afiyet bal şeker olsun. kaynak: Nestle
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: mozzy Sayın müşterilerimiz. Ürünümüzü daha iyi tanıtmak için içine kısmet olarak hamam böcüğü koyuyoruz. Kendisini yutmamanızı ve görünce şaşırmamanız için sizi uyarıyoruz. Lâkin kendisi zararsız bir organizmadır hatta proteindir. Afiyet bal şeker olsun. kaynak: Nestle hani resmi sitede cikmadan inanmam :D
aRiZen Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Asıl hayret verici olay bir Arap'ın bunu farketmesi. Araplar ne bulsa yer. Pis adamlar. Bunu nasıl neye dayanarak ve ne hakla söylüyorsun?Ve hala nasıl ceza almıyorsun?
Mozzy Bir kaç insanın yaptığını tüm millete mâl etmek olmaz. Ona kalsa başkaları da bizim hakkımızda barbar cahil pis adamlar olarak düşünüyor. Ama biz öyle miyiz? Değiliz...
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: mozzy bizim hakkımızda barbar cahil pis adamlar olarak düşünüyor. Ama biz öyle miyiz? Değiliz... Degilmiyiz...:D
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: mozzybizim hakkımızda barbar cahil pis adamlar olarak düşünüyor. Ama biz öyle miyiz? Değiliz... Degilmiyiz...:D Ben değilim ve benim atalarım değil. Seninkileri bilemem..
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: mozzybizim hakkımızda barbar cahil pis adamlar olarak düşünüyor. Ama biz öyle miyiz? Değiliz... Degilmiyiz...:D Ben değilim ve benim atalarım değil. Seninkileri bilemem.. birak sosyal mesaj vermeyi...
KalkVeSavas hindistan da mı ne,acun firardada çıkmıştı. 20 tane çeşit böceği tezgahta satıyorlar,hepsinin ayrı fiyatı var,tuzluyor kadın ,yaprağa koyup veriyor sana,adamlarda yiyor onu.
cracks genellikle onu doğudaki asya ülkeleri yapıyo.tayland japonya hong kong..vs evet hindistandada yapılıodu bölümü hatırladım adama çekirgeyi verio adam hiç bakmıo bile hart ağza:D
Mozzy Hindistanda dayımın önüne bira gelio. içine 3 sinek düşmüş. dayım tiksinio içmio. hindistanlı alıo birayı avuçluo sinekleri avucundaki birayı da emiyo. sonra birayı içiyor:D
ozman89 Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: mozzybizim hakkımızda barbar cahil pis adamlar olarak düşünüyor. Ama biz öyle miyiz? Değiliz... Degilmiyiz...:D Ben değilim ve benim atalarım değil. Seninkileri bilemem.. birak sosyal mesaj vermeyi... Sen buna sosyal mesaj diyosan ya atalarını tanımıyosun ya da sen başka millettensin...
ozman89 Orjinal Mesajı Yazan: Cesc @Hamit: Evet, bazıları kızartıyolardı çegirgelri, öle yiyolardı :D @ozman89: Mükemmelsin.. Sağ olasın kardeş...