Orjinal Mesajı Yazan: devotee
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: shevascetic277
walla corinthansta oynadığı maçları izledim okadr büyütüldüğü kadar bişi göremedim..ki zaten okadr büyütülcek we okadr büyük bi oyuncuysa neden daha büyük bi klüpte diğil we neden daha büyük bi klübe gitmiyo..işh yararlı olur beşiktaşa nediyim hayrlı olsun..bekleyip göricez..bide şu war neden Türkiyeye gelen her yabancı oyuncu Alex'le kıyaslanıo weya Fenerbahçe oyuncularıyla kıyaslanıo acaba..:rolleyes:
Kac macini izlemistin?
Senin mantigina gore, Alex de fenere gelmeden once Cruzeiro'da oynuyordu, demek ki Alex cok buyutulecek bir adam degil. Ayrica Corinthians'in buyuk bir kulup olmadigini nereden cikardin?
Bir de zannedersem Alex Dunya Kupasi kadrosunda yoktu di mi?
Ama bu herif en basitinden Gana macinda girip 10-15 dk da Ronaldinho'nun yapamadigini yapmisti..
Ben Dunya Kupalari'ndan biliyorum bunu, yani kesik kesik oynuyor ya hani.. Ama hic 90 dakika macini seyretmedim. Ama her gordugumde iyi oynadi..
Ama tabii Besiktas'a yararli olmasi icin uyum saglamasi da lazim..
Ayrica Alex ile kiyaslanmasi rekabetin getirdigi seyler. Eziklik degil. Ortada 100 yillik bir rekabet var, tabii ki kuluplerin yaptiklari icraatlar kiyaslanacak. Bu kadar garipsememek lazim!
sewgili arkım sayın scn sakini dostum,brezilya ligini takip eden biriyim maçları izliyorum we corintiansın baya bi maçını isledim we ricardinhoyu isledim ewt kötü oyuncu diğil belki bazılarına göre baya bii ii oyuncu ama alexle kıyaslanması çok yanlış bence."alex onun hep yedeği oldu" denmiş..şöle bi milli takım kariyerlerine bakalım iki oyuncunun:
Alex de Souza
A milli takım Brezilya 46 12
Milli Takım toplamı 65 20
---
Ricardinho
A milli takım Brezilya 21
---
alex kendini kanıtlamış bioyuncu her gittiği takımda bi orta saha oyuncusunun yapamıcağı goller we asistler sayısına ulaşmış bi oyuncu.ricardinho ise daha kendini yeni tanıtmış bi oyuncu..we kıyasladığımız futbolcuların yaşlarına bakalım alex de souza 29 yaşında..ricardinho 28 yaşında..we geldikleri noktada yaşadıkları kariyerlerinede bakarsak sonuç belli zaten.ama sadece şunu sawunuyorum alexle kıyaslanmıcak derecede bi futbolcu ama ricardinho tabiki ii bi oyuncu işh beşiktaşa yararlı olur..