XII **Beyler burdan okuduğuma göre bu sene tr ligi oyuna eklenecekmiş peki bu iş fifa2000 deki gibi olmacakmı.mesela oyuncular yinr arap mı olacak.Formalar detaylı olacakmı?ve hiç bi türk stadyumu oyunda yer alacakmı??**
The Patriot **Bunu bi EA bide Allah biliyor ;) bu konuda ne screen gördük ne bişey tek gördüğümüz ligimizin logosu :)**
phatuphatu walla şu an o kadar kesin bi bilgimiz yok ama EA 2000 den 2007 ye kadar büyük aşama kaydetti ben de hatırlıom camorenessi nin kara olduğu günleri ama artık onlar geride kaldı EA bence iki tane stadımızı oyuna ekler takımlarımızın iç dış formalarını koyar kadrolarını update ler kısacası ben portekiz ligi gibi bişi bekliom
..Nicklas.. ben o kadar özeneceklerini sanmıyorum polonya ligine bir bakın fifa06 da bizim ligde öyle olacak gibi
MuhammetAli Orjinal Mesajı Yazan: c o n q e r o r walla şu an o kadar kesin bi bilgimiz yok ama EA 2000 den 2007 ye kadar büyük aşama kaydetti ben de hatırlıom camorenessi nin kara olduğu günleri ama artık onlar geride kaldı EA bence iki tane stadımızı oyuna ekler takımlarımızın iç dış formalarını koyar kadrolarını update ler kısacası ben portekiz ligi gibi bişi bekliom inşallah
phatuphatu abi yapma polonya ile biz birmiyiz avrupanın eb büyük 7.ligiyiz dünyanın 14. ben polonya ligindeki logosu forması gerçek olmayan takımları saydım 4 tane eğer 4 tane türk takımı böle olursa bence SCN bi update yapar
theboy bence Saraçoğlu,Sami Yen ve Olimpiyat Stadlarını koyarlar,Kadroları numaralarını fln düzgün yaparlar ama tiplere pek dikkat etcklerni sanmıom :(
XII Tabiki scn bi uptade yapacaktır ama bence önemli olan yapımcıların bizim lige önem vermesi. bu arada küçük bi soru soracam bu oyun nazamn çıkıyor.
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: c o n q e r o r abi yapma polonya ile biz birmiyiz avrupanın eb büyük 7.ligiyiz dünyanın 14. ben polonya ligindeki logosu forması gerçek olmayan takımları saydım 4 tane eğer 4 tane türk takımı böle olursa bence SCN bi update yapar siz işi çakmadınız isterse tsl dğnyanın en iyi ligi olsun ama biz fifa yı orjinal almazsak yine koymazlar;)ingiltere conferance ligini fifa07 ye niye koyuyorlar sanıyorsun?
mertkaraca tsl nano detailed ile karsılastırmak mümkünmüdür yoksa oyle bir türkiye ligi fifa nın hicbir serisinde olmazmı ?
The Patriot Orjinal Mesajı Yazan: mertkaraca tsl nano detailed ile karsılastırmak mümkünmüdür yoksa oyle bir türkiye ligi fifa nın hicbir serisinde olmazmı ? En azından oyundan atma gibi sorun olmaz. Ama sesler Nano"nun 10 da 1 i kadar bile olamaz bunu da belirteyim
phatuphatu Orjinal Mesajı Yazan: omercagatay Orjinal Mesajı Yazan: c o n q e r o r abi yapma polonya ile biz birmiyiz avrupanın eb büyük 7.ligiyiz dünyanın 14. ben polonya ligindeki logosu forması gerçek olmayan takımları saydım 4 tane eğer 4 tane türk takımı böle olursa bence SCN bi update yapar siz işi çakmadınız isterse tsl dğnyanın en iyi ligi olsun ama biz fifa yı orjinal almazsak yine koymazlar;)ingiltere conferance ligini fifa07 ye niye koyuyorlar sanıyorsun? ne diiim ömer sen de haklısın fikrine saygı duyuyom ;)
The Patriot Orjinal Mesajı Yazan: XII bu polonya ligi cokmu kotu yauw. Oyundakini soruyosan Evet oyunda bir kaç takımın logoları ve formaları yok takım kadroları zar zor 18-20 kişi falan filan :(