Gökhan Merhaba Arkadaşlar Videomuzu Burdan İndirebilirsiniz. Tüm Arkadaşlara Başarılar. Anket 5 Gün Sürecektir.
Passenger oyum muhammetaliye gerçekten çok güzel aşırtma bi wuruşla golü bulmuş.ama The Patriot we c o n q e r o r'un gollerinide beğendim..
LuNaT1C oyum johnnera çok şık bir gol arkadaşı tebrik ederim ve de ilk olarak çok güzel olmuş gökhan abi emeğine sağlık
johnner teşekkürler arkadaşlar ben de bi izleyim bakiim dier arkadaşlar nası atmışlar! walla şekil atmışlar helal olsun, çok oy alan kazansın!
MateJa c o n q e r o r gerçekten çok güzel ve estetik bi gol olmuş Yarışmaya katılan diğer arkadaşlara da teşekkürler
Immune Sonunda başladı mı yaa izleyelim bakalım nasılmış.. **Edit**:"This file has been downloaded 15 times already." Bu hatayı veriyor sorun nerde?
Immune Şimdi izledim hepsi birbirinden güzel goller ama oyum c o n q e r o ra..Ayrıca topukla atılan golü de beğendim..
The Patriot **Neyse önemli olan katılmaktı :p ** La Fatih o golü nasıl attın öle lan ? Valla aklıma Ümit Karan geldi. Bi de rövaşata vardı orda nasıl yapılıyo bunlar Animations Patch"i bi ara banada yollayın :) **Yiğit de güzel atmış orta sahadan ;) **
phatuphatu hakan abi ben oyuna hiç bir yama kullanmadan başladım hedefim her zaman yaptığım gibi taç çizgisinden gol atmaktı birden top kaka ya gitti ben de bi vurdum vuruş o vuruş gol oldu yani oyunda bi tane yama yok özellikle yama servest olduğunu bilsemAnimations Patch ı yüklerdim neyse yamasız da gsl goller atabiliom :D yorumlar için çok saolun arkadaşlar önemli olan kazanmak deil sizleri eğlendirmek hak eden kazansın :D
phatuphatu ben bu konu altında gökhan abi ye çok teşekkür ediom süpper bi video yapmış böle müzik eşliğinde çok gsl olmış thanks...
Gökhan Sizlerde Sağolun Arkadaşlar.Yarışmaya Katılan Arkadaşlara Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum. 2.Yarışmamızda Videomuz Dahada Kaliteli Ve Daha Güzel Olacak.
phatuphatu Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Sizlerde Sağolun Arkadaşlar.Yarışmaya Katılan Arkadaşlara Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum. 2.Yarışmamızda Videomuz Dahada Kaliteli Ve Daha Güzel Olacak. ewet bu bize bi tecrübe oldu bi dahakine daha gsl olur inşallah
Legend_ helal olsun arkadaşlar goller çok güzel ama özellikle johnner ın golü daha güzel 2. yarışmaya daha iddalı katılacam:cool:
phatuphatu walla kendime oy vermemekte kararlıydım ama en gsl gol de benim olduğunu düşündüm dayanamadım :D
Immune Orjinal Mesajı Yazan: c o n q e r o r walla kendime oy vermemekte kararlıydım ama en gsl gol de benim olduğunu düşündüm dayanamadım :D Hey Hey sen kendine mi oy attın?Bildiğim kadarıyla bu yasak..