Ayrton Senna Da Silva Arkadaşlar bendeki Pes 5 yavaş çalışıyor.Bunu hızlandırmak için çıkan bir yama var mı?
ozman89 Benim bildigim kadarıyla yok ama belki bilgisayar kaldırmıyo olabilir.Benimde eski bilgisayarda cogu oyun yavas calısıyodu.
JohnPolite * Ekran çözünürlüğünü değiştirerek * Grafik kalitesini değiştirerek * Yeterli PES puanı biriktip PES shop'tan "Double speed" satın alarak * Lodmixer programıyla Futbolcuların grafik kalitesine müdahale ederek oyunun hızını değiştirebilirsin.
Ayrton Senna Da Silva Pentium 4 Cpu:3.00 Ghz Ram:512 Mb Ekran Kartı:GeForce 6200 TurboCache Bellek Boyutu:256 Mb
neocan sorun ekran kartın sanırım. Çünkü pes **geforce ekran kartlarının bazılarında yavaş çalışıyor. Bununda bir çözümü yok ben sırf bu yüzden ati** aldım.
cenkforce Orjinal Mesajı Yazan: neocan sorun ekran kartın sanırım. Çünkü pes geforce ekran kartlarının bazılarında yavaş çalışıyor. Bununda bir çözümü yok ben sırf bu yüzden ati aldım. Yok öyle bir şey arkadaşım ati de hızlı çalışacak öbüründe yavaş çalışır diye. Ekran kartının özelliklerine bakar. FİRMA İSMİNE DEĞİL!
Lizarazu Celeron 2.8,Ati 9550 256 Mb,512 Mb Ram de 1024 cozunurlukte takılmadan oynuyorum,senin o makinada hayli hayli oynamn lazım
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: cenkforce Orjinal Mesajı Yazan: neocan sorun ekran kartın sanırım. Çünkü pes geforce ekran kartlarının bazılarında yavaş çalışıyor. Bununda bir çözümü yok ben sırf bu yüzden ati aldım. Yok öyle bir şey arkadaşım ati de hızlı çalışacak öbüründe yavaş çalışır diye. Ekran kartının özelliklerine bakar. FİRMA İSMİNE DEĞİL! Ekran kartından olabilir.Babamın laptopunda oyun hızlı çalışıyo.Ekran kartı Ati.
bymumi10 bu özelliklerle en yüksek grafik ayarlarında bile oynayabilirsin bence sorun oyunun kendisinde yada bozuk patch kullanımındandır.Benim pc senin pcnin yarısı kadar ama çok rahat oynuyorum