emperor1907 Evet arkadaşlar fifa 07 de oyun içi görüntülerden oluşan büyük futbolcuların (Christiano ronaldo,Ronaldinho gibi) kendine has çalım hareketlerini gösteren bir video. bu video bana fifa 07 nin bu sene çok ses getireceğini gösterdi. Yorumlarınızı bekliyorum... http://rapidshare.de/files/28994401/fifa07skillmoves.rar.html
..Nicklas.. aman aman diyeyim ben ea sports a o ne güsel hareketler heleki valencia lı futbolcunun yaptığı fifa 07 geliyooooorrrrrrr
theboy izledimmm wowwwwww yuhhh süperrrrr... :D özellikle beyaz formalı 7numara bi adam war kim olduğnu çözmdm harika bi kombinasyonla şut çekio o mükemmel olmş ve C.Ronaldo'nun topuk hareketi harika... EA sanırım bu sene turnayı vuruo ;)
FifaciWorms Senden önce ben ekleyecektim ama o zaman link bozuktu mundofifa'daydı.Demekki düzeltmişler sağol...
emperor1907 Orjinal Mesajı Yazan: FifaciWorms Senden önce ben ekleyecektim ama o zaman link bozuktu mundofifa'daydı.Demekki düzeltmişler sağol... Rica ederim....
The Patriot Tek kelimeyle muhteşemdi valla. Bide en başta çıkan oyuncu Nihat mıydı bana mı öyle geldi ?
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Ronaldo var mı videoda o zaman coşarım indiriyom şimdi inşallah güzeldir.. var var olmaz mı?:D
Immune **Allaaaah Muhteşem Olağanüstü Fevkalade Harikulade Yok Böle Video Hoşgeldin FIFA Ya dyecek laf bulamıyorum Ronaldo'mun Meşhur topuk Hareketi Var Hakkaten Şok Olmuş Büyülenmiş Durumdayım..**
Immune Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 Süper valla, pes pes diyenler bi izlesinler... Evet bu kadarına da PES dicekler...
leomessi_19 guzel ronaldo ronaldinhonun hareketleri guzel.david villa napiyo oyle yaw.baya gelisme var gibi.ama halen PES diyorum:D
FifaciWorms Bu FIFA Konami'ye PES dedirtecek(Nasıl anlarsanız anlayın :D) Ayrıca maalesef TSL ile ilgili bir şey yok.Kare kare inceledim.Yanlızca şüphelendiğim Fenerbahçe'nin 100.yıl formasına benzeyen ama nike fontlu bir takım var.Arka yazı mavi.Olursa o olur.O da tam belli değil...
Immune **Hocam az önce 4. defa izledim yaa şuktan kurtulamadım hala o ne güzel video öyle yaa çıksın şu oyun da PES'ler raflarda toz tutmaya başlasın:)**
Immune Arkadaşlar hepsi harika da benim merak ettiğim bu kadar çeşitli hareketi nasıl yapacaz..Bazen aklıma yıllardır hayal ettiğim tek tuşla hareketleri oyuncunun kendisine bırakma olayı geliyo ama o kadar da demedik fifa bi dur durduğun yerde diyip susuyorum:)..Yani mesela şu david villa'nın hareketini yapabilmek için heralde klavyedeki tuşların yarısını kullanmak gerekir:D