Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: Fenerli2039 Alex 88 Appiah 84 Aurelio 83 Tuncay 84 Kezman 87 Lugano 85 Deivid 82 Edu 83 olcak çünkü bi siteden baktım orjinal görüntü ea sporta ait bi siteydi sanırım dediğim şekilde olcak oyuncuların overalleri yani en iyi overal ALEX DE SOUZA NIN OLCAK GÖRÜRSÜNÜZ FENERİN YILDIZIDA 4.5 olcak 6alatasarayın yıldızı 3.5 kendim gördüm orjinalinde bizzat şahit oldum zaten çıkınca görceksiniz hee FENERBAHÇENİN TAKIM KİMYASI DA 85 6alatasarayın ki ise 75 tşk ler abi hala 6saray demeye devam mı ediyosun.Sitede böyle şeyler yasak:(
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: Fenerli2039 Alex 88 Appiah 84 Aurelio 83 Tuncay 84 Kezman 87 Lugano 85 Deivid 82 Edu 83 olcak çünkü bi siteden baktım orjinal görüntü ea sporta ait bi siteydi sanırım dediğim şekilde olcak oyuncuların overalleri yani en iyi overal ALEX DE SOUZA NIN OLCAK GÖRÜRSÜNÜZ FENERİN YILDIZIDA 4.5 olcak 6alatasarayın yıldızı 3.5 kendim gördüm orjinalinde bizzat şahit oldum zaten çıkınca görceksiniz hee FENERBAHÇENİN TAKIM KİMYASI DA 85 6alatasarayın ki ise 75 tşk ler biraz daha sallasaydin?nasi olurdu? Fenerliya belki ondan böyle yazmıştır belkide doğrudur
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: Fenerli2039 Alex 88 Appiah 84 Aurelio 83 Tuncay 84 Kezman 87 Lugano 85 Deivid 82 Edu 83 olcak çünkü bi siteden baktım orjinal görüntü ea sporta ait bi siteydi sanırım dediğim şekilde olcak oyuncuların overalleri yani en iyi overal ALEX DE SOUZA NIN OLCAK GÖRÜRSÜNÜZ FENERİN YILDIZIDA 4.5 olcak 6alatasarayın yıldızı 3.5 kendim gördüm orjinalinde bizzat şahit oldum zaten çıkınca görceksiniz hee FENERBAHÇENİN TAKIM KİMYASI DA 85 6alatasarayın ki ise 75 tşk ler abi hala 6saray demeye devam mı ediyosun.Sitede böyle şeyler yasak:( Neden yasa 6alatasary yazmak ??? öğrene bilirmiyim
cimbomlu_1905 Orjinal Mesajı Yazan: DjKaAaN95 Orjinal Mesajı Yazan: sezo1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Fenerli2039 Alex 88 Appiah 84 Aurelio 83 Tuncay 84 Kezman 87 Lugano 85 Deivid 82 Edu 83 olcak çünkü bi siteden baktım orjinal görüntü ea sporta ait bi siteydi sanırım dediğim şekilde olcak oyuncuların overalleri yani en iyi overal ALEX DE SOUZA NIN OLCAK GÖRÜRSÜNÜZ FENERİN YILDIZIDA 4.5 olcak 6alatasarayın yıldızı 3.5 kendim gördüm orjinalinde bizzat şahit oldum zaten çıkınca görceksiniz hee FENERBAHÇENİN TAKIM KİMYASI DA 85 6alatasarayın ki ise 75 tşk ler sitenin linkini verebilir misin bjklioguzhan en iyi ronaldinho olur tabiki.rooney henry ronaldo gibi isimlerde yukarılarda olacaktır sparnamm bence en çok overalli futbolcu BALLACK olur sonra 2. ihtimalle ronaldinho veya c.ronaldo olur :) RuBeLLiOuS bence ronaldinho,terry,lampard, ronaldo veya torres olabilir RuBeLLiOuS belkide bir kaç yıldızı unutuyorsunuz arkadaşlar ibrahimovic,vieira,crespo,drogba bunlar da büyük yetenek ve birde gerard var galatasarayli67 gerrard 89 gücünde.bi tane videoda takımları hızlı geçerken bi pauseye bastım yanlışlıkla.ama iyiki basmışım.gerrard 89 yazıyodu overallını. obivan bence frank lampard 97 ile en iyi futbolcu olacak hak ediyor da PetRe bence ronaldinho olabilir.christiano ronaldo olabilir. cimbomlu_1905 screenlere göre sanırım makaay arkadaşlar Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Ronaldinho 91.o kesin ama digerlerini gorme firsatim olmadi. LORD OF THE PES ronaldinho ile rooney e biraz torpil yapabilirler bence nede olsa kapaklar :D Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES ronaldinho ile rooney e biraz torpil yapabilirler bence nede olsa kapaklar :D evet.zaten fifa05'teki rooney face'sine bak.bide 06'dakine bak.kapak olunca torpil oluyo. cimbomlu_1905 arkadaşlar manchesterın kadrosunun ilk 11 inin overalllerini buldum. VAN DER SAR:87 G.NEVİLLE:80 FERDİNAND:89 VİDİC:78 HEİNZE:82 C.RONALDO:89 OSHEA:80 GİGGS:86 PARK Jİ SUNG:82 SAHA:84 ROONEY:92 Yani Makaayla Rooney en iyi overallere sahip şu anlık 92 ile Juvixted henry ronaldinho rooney lampard makaay bunalrdan birisi olucak bence Juvixted Orjinal Mesajı Yazan: soru sor arkadaşlar manchesterın kadrosunun ilk 11 inin overalllerini buldum. VAN DER SAR:87 G.NEVİLLE:80 FERDİNAND:89 VİDİC:78 HEİNZE:82 C.RONALDO:89 OSHEA:80 GİGGS:86 PARK Jİ SUNG:82 SAHA:84 ROONEY:92 Yani Makaayla Rooney en iyi overallere sahip şu anlık 92 ile arkadaşın dediği doğru erims91 the king aragon arkadaş iyi güzel yazmışın da bunlar maç sonrası overall leri.maç sonunda career de adamların güçleri değişiyo.zaten dikkatli baktıysan gücün solunda +1 +2 fln yazıyo.yani artmış güçler onlar.ayrıca bi arkadaş öyle bi atmışki şener şen i geçmiş valla.fenerin 50 li adamı bile olur ya.biri diyo hepsi 80.atmayın bu kadar da.biri diyo 6s.saçmalamayın.kurallara uyun.adam gibi konuşun.ben de aşırı fanatik bi gs lıyım.ama hiç febeş yazmadım.neden?çünkü ben sizin gibi saçmalamıyorum da ondan.bu tür 6s febeş yazanların direk siteye erişimlerinin engellenmesini istiyorum.seviyeyi düşürüyolar.adamı hasta ediyolar.neyse konuyu dağıttık bence en iyi rooney ronaldinho veya c.ronaldo olur. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
sparnamm bence en çok overalli futbolcu BALLACK olur sonra 2. ihtimalle ronaldinho veya c.ronaldo olur :)
RuBeLLiOuS belkide bir kaç yıldızı unutuyorsunuz arkadaşlar ibrahimovic,vieira,crespo,drogba bunlar da büyük yetenek ve birde gerard var
galatasarayli67 gerrard 89 gücünde.bi tane videoda takımları hızlı geçerken bi pauseye bastım yanlışlıkla.ama iyiki basmışım.gerrard 89 yazıyodu overallını.
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES ronaldinho ile rooney e biraz torpil yapabilirler bence nede olsa kapaklar :D evet.zaten fifa05'teki rooney face'sine bak.bide 06'dakine bak.kapak olunca torpil oluyo.
cimbomlu_1905 arkadaşlar manchesterın kadrosunun ilk 11 inin overalllerini buldum. VAN DER SAR:87 G.NEVİLLE:80 FERDİNAND:89 VİDİC:78 HEİNZE:82 C.RONALDO:89 OSHEA:80 GİGGS:86 PARK Jİ SUNG:82 SAHA:84 ROONEY:92 Yani Makaayla Rooney en iyi overallere sahip şu anlık 92 ile
Juvixted Orjinal Mesajı Yazan: soru sor arkadaşlar manchesterın kadrosunun ilk 11 inin overalllerini buldum. VAN DER SAR:87 G.NEVİLLE:80 FERDİNAND:89 VİDİC:78 HEİNZE:82 C.RONALDO:89 OSHEA:80 GİGGS:86 PARK Jİ SUNG:82 SAHA:84 ROONEY:92 Yani Makaayla Rooney en iyi overallere sahip şu anlık 92 ile arkadaşın dediği doğru
erims91 the king aragon arkadaş iyi güzel yazmışın da bunlar maç sonrası overall leri.maç sonunda career de adamların güçleri değişiyo.zaten dikkatli baktıysan gücün solunda +1 +2 fln yazıyo.yani artmış güçler onlar.ayrıca bi arkadaş öyle bi atmışki şener şen i geçmiş valla.fenerin 50 li adamı bile olur ya.biri diyo hepsi 80.atmayın bu kadar da.biri diyo 6s.saçmalamayın.kurallara uyun.adam gibi konuşun.ben de aşırı fanatik bi gs lıyım.ama hiç febeş yazmadım.neden?çünkü ben sizin gibi saçmalamıyorum da ondan.bu tür 6s febeş yazanların direk siteye erişimlerinin engellenmesini istiyorum.seviyeyi düşürüyolar.adamı hasta ediyolar.neyse konuyu dağıttık bence en iyi rooney ronaldinho veya c.ronaldo olur.