cimbomlu_1905 harbiden sapıttınız konuyu abi ya ben oyunu kastediyorum hala carrusca yazan var:( Ayrıca WOLF arkadaşım makaayın 92 olduğunu nerden öğrendin.
FLoRaSaN Orjinal Mesajı Yazan: W0LF Forumlarda yazıyor, bayağı kişi yazmış. Ronaldinho'yu Dünya Kupası'nda gördük... ama 92 biraz az deilmi?
FIFA_men İster inanın ister inanmayın Ronaldinho FIFA 07 de 92 den yukarı olmayacak.Hatta Makaay,Henrry,Shevsenko,Zidane,Buffon ve Adriano aynı oweral puanıyla Ronaldiho ile bunu paylaşaklarını söylüyorum.EA bir sürpriz yapmazsa tabi...
FIFA_men Haa bu arada Zidane FIFA 07'de de oyundaki yerini alacak.Ama efsanevileşmiş oyuncular arasında Story de parayla açılacak.
FLoRaSaN Zidane bırakmadımı:)gameplay videolarında bile var zidane.neyse, 92 az geliyo bana.95,96 olması gerekmiyomu? *edit: para deil puan:)
erims91 adamlar 100 üzerinden yapıo ama en fazla puanı 96 yı geçen görmedim daha toplam fifa da.99 dan beri oynarım fifa yı bide.en ii oyuncuya 100 vermesi lazım bence. 96yı geçen bi adam getirin hilesiz bi resimle.bende göreyim.ama yok öle bişey.overall olayını bi çözemediler.
FLoRaSaN kesinlikle en yüksek overallliler fenerbahçe ve beşiktaş'tan olacak TSL'de.anelka giderse beşiktaş'tan olacaktır.
06_gfb_06 arkadaşlar fenerbahçe'min yeni transferlerinden LUGANO'nun overali fifa 06'da 80. MATEJA KEZMAN'ın overali fifa 06'da 84. DEİVİD DE SOUZA'nında fifa 06'daki overali 75. world cup'u olan bir arkadaşda world cup'daki overallere bakabilirmi. ben bu oyuncuların fenerbahçeye çok katkısı olacağını düşünüyorum. fenerbahçenin ilk onbirinde 70 overalin altında oyuncu kalmayacak galiba.
Gfb06 LUGANO 85 KEZMAN 88 DEİVİD 81 BU ALEMDE TEK KRAL GENÇ FENERBAHÇELİLER APPİAH APPİAH STEPHAN APPİAH CİMBOMUN KOCASI KARTALIN BABASI
_FT_9 bence c.ronaldo bide ben kendimi yapinca bütün özelliklerimi full yapacagim için en yüksek ben olurum benim oyunda :D
cimbom0101 hadi be Lugano 85 mi Lugano dunya kupasinda 80 kezman da 80 deivid dunya kupasi oyununda yok galiba bakmam lazim o kadar abartmayin umit ozat felan 67 lerde tumer 70 onder 69 da yani fenerin takim gucu 75-77-78 boyle olabilir
Fenerli2039 Alex 88 Appiah 84 Aurelio 83 Tuncay 84 Kezman 87 Lugano 85 Deivid 82 Edu 83 olcak çünkü bi siteden baktım orjinal görüntü ea sporta ait bi siteydi sanırım dediğim şekilde olcak oyuncuların overalleri yani en iyi overal ALEX DE SOUZA NIN OLCAK GÖRÜRSÜNÜZ FENERİN YILDIZIDA 4.5 olcak 6alatasarayın yıldızı 3.5 kendim gördüm orjinalinde bizzat şahit oldum zaten çıkınca görceksiniz hee FENERBAHÇENİN TAKIM KİMYASI DA 85 6alatasarayın ki ise 75 tşk ler
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: Fenerli2039 Alex 88 Appiah 84 Aurelio 83 Tuncay 84 Kezman 87 Lugano 85 Deivid 82 Edu 83 olcak çünkü bi siteden baktım orjinal görüntü ea sporta ait bi siteydi sanırım dediğim şekilde olcak oyuncuların overalleri yani en iyi overal ALEX DE SOUZA NIN OLCAK GÖRÜRSÜNÜZ FENERİN YILDIZIDA 4.5 olcak 6alatasarayın yıldızı 3.5 kendim gördüm orjinalinde bizzat şahit oldum zaten çıkınca görceksiniz hee FENERBAHÇENİN TAKIM KİMYASI DA 85 6alatasarayın ki ise 75 tşk ler biraz daha sallasaydin?nasi olurdu?