Immune Kimseye önermediğiniz,sakın almayın dediğiniz,bu adama boşuna büyük umutlar bağlamayın dediğiniz oyuncular kimler? **Dandik bir adam alırsanız zaten kötü oynar;).Ben sadece özellikleri iyi olup oynayamayan oyuncu soruyorum..**
Immune Orjinal Mesajı Yazan: intern nicolas anelka, hleb, necati ateş, adebayor, rafael sobis, kirkland...vb ***intern*** Necati'mi hocam bırak yaa.Galatasaray'ı aldım mı vazgeçemediğim isimlerden biri oluyo ü.karan la birlikte..
intern **Zaten sorunun cevabı taktiğe göre değişir. Benim kullandığım taktikte bu oyuncular iyi oynamıyor diyerek düzeltiyorum.** ***intern***
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: Cesc15 Pablo Aimar, Tomas Rosicky. Şimdilik bunlar aklıma geldi. Aklıma geldikce yazarım. Ayyyyyy Aimar profil muhteşem oynayışı muhhhhhhh muhhhhhh. Öööööö ne biçimmm.:D:D.
cesar aimar 2005 in en iyi oyuncusuydu bence porto ya almıştım portekiz ligi hafif geldi ona adamın orta sahadan topu alıp süre süre sora kaleciye de çalım atıp gol attığına tanık oldum
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: cesar aimar 2005 in en iyi oyuncusuydu bence porto ya almıştım portekiz ligi hafif geldi ona adamın orta sahadan topu alıp süre süre sora kaleciye de çalım atıp gol attığına tanık oldum 2006'dan bahsediyoruz canım
serdaronaldo Kesinlikle ve kesinlikle Jerome Rothen .. Profili süper .. takımıma aldım çok sevinmiştim hayal kırıklığına uğrattı beni :( atsan atılmaz satsan satılmaz misali bişe oldu :)
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: cesar aimar 2005 in en iyi oyuncusuydu bence porto ya almıştım portekiz ligi hafif geldi ona adamın orta sahadan topu alıp süre süre sora kaleciye de çalım atıp gol attığına tanık oldum Oooooooof Of yaşlılık bak görüyonmu cesc15 2005'teymişiz 2006 zannediyoz bunadıkmı nettik gayrı biz 2006'dan bahsediyoz adam 2005'ten.2005'e göre oyuncu alırsak ya iflas ederiz ya da küme düşeriz.
cesar ben sadece eski oyunda ii olduğunu bu oyunda yanlış bi şekilde kötü yapıldığını söylemek istemiştim. ben insan gibi söledim sen ukalalık yapmaya yer arıyosan bi daha seçiceğin adam ben olmıyım
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM totti,kluivert,vicente,govou,ceyhun... Abi tabi senin bilceğin iş ama vicente oyundaki en iyi sol kanat belki robben geçer onu,govou ise oyunun en iyi 3-4 sağ kanadından biri ama bu tabiiki senin düşüncen arkadaşında dediği gibi bendede Aimar berbat oynuyor değerine aldım 25mn$' Allah'tan 30mn$'a sattımda kurtardık parayı.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM totti,kluivert,vicente,govou,ceyhun... Totti kendi takımında AMC'de çok iyi. Vicente konusunda haklısın. Diğerlerini almadım. Bide Joaquin'den beklediğim verimi alamadım.
Batugol73 Yaw bana göre joaquin ztn oyunun en iyi sağ robben ve vicente en iyi sol kanadı totti'te en iyi oyratasaha göbeklerinden biri.Bencede kluivert ahım şahım oynamıyo ama govou çok fazla parası olmayanlar için muhteşem bir sağ kanat.
MaddDogg Yanlış transfer yapmadım hiç bilemiyecem ama takımımda kötü oyayan ve almanızı tavsiye etmediğim tek oyuncu Wes Brown defans özellikleri süper ama berbat oynuyo