H-KaN Vallaha Galatasaraya Geldi diye demiyorum ama puanina bakmadan Carruscayi dene bende daha 6.ci haftada 12 assisti var hile mile de kullanmiyorum yani.Bence bi dene cok pahali da degil
Batugol73 Niye bura wc oynayanlara yasak mı?Saçmalama dostum. Neyse kadeş bak ben özür diliyorum yalnışlıkla rcm yazmış olabilirsin ok tmm burda bitsin ok.
Onuralp takıma göre değişir en iyi asistçi diye birşey olmaz forvet in arkasinda free role olarak oynattıgınız AMC adamının passing ve crossing özellikleri iyiyse 30-40 asist yapar bu ballack da olur robben de olur zelenka da olur yıldıray da olur yada daha düşük takımlarda oynayan oyuncu da olabilir oyunun en iyi asistçisi yok takımın iyi asistçisi olur bana gröe..
musty pace dribble teknik creativity teamwork pass ve crossu 15den yukarı her oyuncu iyi asist yapar..en iyi örnek robben..onu chelseadan almak zor tabi..ath madriddeki petrov dortmunddaki odonkor da iyi oyuncular..
EaGLeBoY o fiyata brezilya pazarını scout larına arat süper yıldızlar alırsın 4-5 m.dolara ben brezilya pazarıyla orta sınıf takımlardan başlayıp onları dünya çapı yapabiliyorum simon vuksevic alırsın yaklaşık o fiyata süper bir oyuncu bide evandro roncatto öneririm rorvete koydunmu attığı kadarda asist yapıyo yanında iyi bir isim warsa coşuyolar tabi 2 sini birden alamazsın ama vuksevici al