Immune fiyatı hakkında da biraz bilgi verseydin keşke..Neyse ilk aklıma gelen Jorge Valdivia ve Lebohang Mokoena...
..Berk.. Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 fiyatı hakkında da biraz bilgi verseydin keşke..Neyse ilk aklıma gelen Jorge Valdivia ve Lebohang Mokoena... fiyatı 12mn£ arası aşağı ayrıca mokoenayı denedim ama hiç bişi yapamadı herhalde daha genç diyemi
Immune Hadi yaa ilginç bu adamı hangi takıma alsam coşar ilk defa böyle bir vakayla karşılaştım..Ayrıca paran varmış o zaman valdivia yı salla biraz zorla Daniel Carvalho alabilirsin..Müthiş oyuncu...
Batugol73 Bak arkadaşım alabilseydin joaquin veya vicente derdim kanat ikiside madem paran o kadar jerome rothen psg'de üstüne tanım kanat ama sende göbeğe başka birini al kanatlardan coş maç başı asisst yapar hiç merak etme hatta paran arar bile;).
Ozzy_AFR **Emmanuel Kone , Dja Ettien , Akale , Haruna Babangida , Emana ,Diouf , Eboue , Odiah , Utaka ,Zuma ,Solomon Kalou ,B.Kalou ** bu afrikalı kardeşlerimden birini mutlaka al hepsi çok iyi kanttır ;)
lightman bu adam süperdir.... ricardo montolivo.... madriddeyken 8 milyona aldığım bu adamı 35 milyona newcastle satmıştım....bide salomon kalou var....
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: lightman bu adam süperdir.... ricardo montolivo.... madriddeyken 8 milyona aldığım bu adamı 35 milyona newcastle satmıştım....bide salomon kalou var.... Çok ucuza satmışsın 35 milyon neki bi ayakkabı parası:D:D.
umarfarukum rafael van der vaart adam hem golcü hem asistçi forvetim sakatlandığında onu forvete koyarım
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: ercan370 sana amc degilde rcm onereyim renato süper diyorum o kadar:) rcm ilginç yenimi çıktı:p. Yok yani mrc biliyorumda rcm ilk defa duyuyom benim haricimde duymayan weya arkadaşın haricinde duyan war mı?
ercan370 rcm ilginç yenimi çıktı:p. Yok yani mrc biliyorumda rcm ilk defa duyuyom benim haricimde duymayan weya arkadaşın haricinde duyan war mı? ne kadar fesat adamsın ya hatamızı duzelteceğine dahada rezil etmeye çalışıyosun ha rcm ha mrc sonucta fm ci fmcinin dilinden anlar senide kınıyorm:mad: