tentenboy Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Youtube'nin download servisi yok mu?Varsa indirsin bi arkadaş sonra başka bi yere upload etsin.. benim bildiğim kadarıyla yok. sadece ordan izleyebiliyosunuz.
htopdas zaten we10 ile pes 6 aynı olmayacak mı,olacak ben we10 oynadım ve çok değişiklik yoktu bikaç animasyon eklenmiş o kadar, biraz daha bu oyunla haşır neşir olmasam bu oynadığın we 9 deselerdi inanırdım yani fark yok o yüzden pes 6 dan fazla beklentiler içerisine girmeyin.
R2.ZephyR Orjinal Mesajı Yazan: htopdas zaten we10 ile pes 6 aynı olmayacak mı,olacak ben we10 oynadım ve çok değişiklik yoktu bikaç animasyon eklenmiş o kadar, biraz daha bu oyunla haşır neşir olmasam bu oynadığın we 9 deselerdi inanırdım yani fark yok o yüzden pes 6 dan fazla beklentiler içerisine girmeyin. Sen başka oyun oynamışsın herhalde,WE10 tamamen bambaşka bir oyun...
serdaq evet bende izleyebildim. Grafik olarak herhangi iyileştirme yok. Oyunu içi videolarda geliştirmeler yapmışlar. Ayrıca benim hoşuma giden geliştirmede driblinglerde yapılmış. Ayrıca oynanabilirlikte geliştirilmiş...
serdaq Arkdaşlar zaten we ile pes arasında pek fark olmaz. (benim bildiğim ve gözlemlediğin sadece oynanışta ufak bir farklılık var) Onun dışında pek bir fark yok. Çünkü we pes'in japonya da çıkan versiyonu. Yani sadece isim farklılığı var.
Immune Sonunda ben de izleyebildim.Oyuncular hala topa odun gibi vuruyor.Pes hepsini yaptı da bi şunu yapmadı kaç senedir..O torres in vuruşu ne öyle yaa hala eski oyunlardaki gibi ayağının en ücra köşeleriyle vuruyor oyuncular topa..
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Sonunda ben de izleyebildim.Oyuncular hala topa odun gibi vuruyor.Pes hepsini yaptı da bi şunu yapmadı kaç senedir..O torres in vuruşu ne öyle yaa hala eski oyunlardaki gibi ayağının en ücra köşeleriyle vuruyor oyuncular topa.. çook haklısın oyunun 3-4 pürüzü var bir türlü düzeltemiyorlar nedense?:mad:
..Nicklas.. yaw konami iyice ea sports a benzemeye başladı korkmaya başladım:eek: her sene oyuna 1-2 şey ekleyip önümüze sunuyor,haksız mıyım?en azından oyunun o kütük grafikleri değişse:rolleyes:
badoo ya bu videolar pek gerçekçi olmuyo insan bişeyler bekliyo ama bakıyosun 1-2 şey deiştirip yani ısıtıp önümüze koyuyolar...
siyahi26 Ya bu görüntü Winning Eleven 10...onun tanıtımı... Nasıl güzel bulundu hayret...Bu oyun var zaten...Bu sadece 2007 yazan ve modife edilmiş Winnin Eleven 10... PES 6 için erken....2007 şubat ayında piyasaya çıkacak..