CRNL Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Marcelo Adrian Carrusca | Argentina | Galatasaray SK | Midfielder | Update Biraz geç olacak ama ben bunu görünce abooo galatasaray kakayımı almış diye şaşırdım ama değilmiş:D
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Õŋđê® Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Marcelo Adrian Carrusca | Argentina | Galatasaray SK | Midfielder | Update Biraz geç olacak ama ben bunu görünce abooo galatasaray kakayımı almış diye şaşırdım ama değilmiş:D Ya opacity'i fazla yükseltmediğimi screenshot aldıktan sonra farkettim:P
Battousai AS Roma'yı takip eden biri olarak gerçekten çok sevindim Curci'nin face ini yapmana çok başarılı olmuş gerçekten,ellerine sağlık Yasin...
burak35 Son facelerde gayet güzel venom.bu şekilde devam.Yalnız biraz daha iyi bir carrusca face bekliyorum senden...
Venom Orjinal Mesajı Yazan: burak35 Son facelerde gayet güzel venom.bu şekilde devam.Yalnız biraz daha iyi bir carrusca face bekliyorum senden... Üzerinde çalışıyorum ama adam Kaka'ya benziyor ya:)
Ume Orjinal Mesajı Yazan: ZombiE Q Carrusca Ayni Kakaya Benziyor... Tamam arkadaşlar anladık carruscayı kötü yapmış diye hep yüzünemi vurmalı yav . Ama yasin abi curci harika olmuş bravo ...:D