Venom Ufaktan yüz çalışmalarına el attım ben de... David Beckham | England | Real Madrid | Midfielder Timo Hildebrand | Deutschland | VfB Stuttgart | Goalkeeper
Venom Kaká Leite | Brasil | AC Milan | Attacking Midfielder Kevin Kuranyi | Deutschland | FC Schalke 04 | Striker
Venom Andriy Shevchenko | Ukrajina | Chelsea FC | Striker Uğur Uçar | Türkiye | Galatasaray SK | Defender
PF.Napster Sheva Becham Hildebrand ii olmuş dierlerinin ağızlarda problem var biraz güzel çalışmalar.;)
3a beckham foto bmp ye iyi yedirilmemiş.ama yüz hatları çok iyi.hildebrand renk sorunu hariç pek bi hata yok çok iyi.kaka sol gçz ve takiki dudaklar.kuranyi dudak.sheva hata gyok çok iyi ve en güzeli bence raul.aramıza hoşgeldim(face konusunda:)
Venom Roberto Carlos | Brasil | Real Madrid | Defender Pek iyi olmadı ve renginde problem var biliyorum;)
Immune vayy yasin kardeşim sende mi başladın bu işlere ;).Yeni başlayan birine göre çok iyi gidiyosun hepsi çok güzel..Devamını dilerim..
Venom Orjinal Mesajı Yazan: ___GS___ Yasin kardeş şu Zidane nin büyük resmini gönderebilirmisin face çok güzel;):)
Tearaway pek anlamam ama sanırım faceleri yaparken bmpye sharpen veriolar yüz hatları belirgin olsun die sende öle bişiler yapmalısın yüz hatları belirgin olmayınca gercekci olmuo
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway pek anlamam ama sanırım faceleri yaparken bmpye sharpen veriolar yüz hatları belirgin olsun die sende öle bişiler yapmalısın yüz hatları belirgin olmayınca gercekci olmuo BMP'ye sharpen hiç aklıma gelmemişti. Sağolasın bundan sonra deneyeceğim.