emrah44 Orjinal Mesajı Yazan: vetkopat buda benim hakem skandalım "> çok komik ya :) ama bunlar olmazsa tadı çıkmaz gibi. Biz oyunun bu hatalarını hakem hatası kabul edelim bence. Çünkü doğrudan hakem hatası eklemeleri zor
vetkopat Orjinal Mesajı Yazan: emr2451 Orjinal Mesajı Yazan: vetkopat buda benim hakem skandalım "> çok komik ya :) ama bunlar olmazsa tadı çıkmaz gibi. Biz oyunun bu hatalarını hakem hatası kabul edelim bence. Çünkü doğrudan hakem hatası eklemeleri zor evet haklısın oyun böyle daha gerçekçi oluyor..
zagzirus frikik golüm burda dikkat edılmesı gereken kalecının ne kadar gayretlı olup da topu tutamaması ama bu kadar da guzel vurulmazki.... http://www.hemenpaylas.com/download/1649046/hakan_yakin.WMV.html
mmk Orjinal Mesajı Yazan: zagzirus frikik golüm burda dikkat edılmesı gereken kalecının ne kadar gayretlı olup da topu tutamaması ama bu kadar da guzel vurulmazki.... http://www.hemenpaylas.com/download/1649046/hakan_yakin.WMV.html kaleciye yazık olmuş gerçekten.ama bu tip şeyleri youtube de upload etsen daha iyi olur...
R2.Savage Orjinal Mesajı Yazan: vetkopat ben sana kalecinin nerde olduğunu söyleyim.Sanırım senin kaleci kırmızı kart görmüş. Hehe.Kart görse bile bi oyuncu yerine geçerdi otomatikman.Walla çok aradım nerde diye.O pozisyon orta sahada bir yerde taça çıktı.Geriye dönüp baktığımda kaleci yerindeydi.Nasıl oldu bilmiyorum ama PES in bu tür hatalarını bile seviyorum :p
mmk Orjinal Mesajı Yazan: R2.Savage PES6 ya az kala 5 de ilginç bir hata daha buldum... "> :D ilk defa karşılaştım..ilginç:eek:
xmacyx Long Shoot Show PoWeR LoNG PeTiT FoR BeNFiCa... Burdaki Son Gole Dikkat...! Toplam 4 Gol Var...! PeTiT "> Buda Serkantr yi Çökerten Goller Gerçekten iyi oynadığı maçta 1 0 yenerken Sonuçları Belirleyen 2 Gol...! "> >>>.m.a.c.y.
Frekans 6 yıldızda arkadaşımla oynuyordum...bir arapası topla buluşan Van Persie ile ceza sahası dışından ayağını arkadan dolaştırıp(backheel) bir vuruş ve gol gol golllllll....harika bir gol :) "> ilk golümü yollamış oldum en sonunda, diğerlerini de ekleyeceğim yakın zamanda...
lazyvino goruntum net degil ama dikkatliizlerseniz cok sasırcaksınız, gercekten cok ilginc bir ronaldinho golu ">
BrNrSy Orjinal Mesajı Yazan: Frekans 6 yıldızda arkadaşımla oynuyordum...bir arapası topla buluşan Van Persie ile ceza sahası dışından ayağını arkadan dolaştırıp(backheel) bir vuruş ve gol gol golllllll....harika bir gol :) "> ilk golümü yollamış oldum en sonunda, diğerlerini de ekleyeceğim yakın zamanda... nasıl attın o golü bana da veya bize de anlatırmısın
BrNrSy Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Bu da ikinci hareket videom; "> peki şu ronaldinho ile flip flap ı nasıl yaptınn
BrNrSy Orjinal Mesajı Yazan: Onur_gs Çalımları Bilmiyorumda Bende 3 Kere Direkten Döndürmüştüm 2 4 6 8 Tuşlarını Ayarlıyoruz 8 E Basarak Vurursak Uzaklıga Göre Belli Aralıklarda Direği Vuruyor. nasıl yaptın tam olarak anlatırmısın