SaSa_Ilic_22 tabiki hilesiz daha ii.hileli ne anlıyolar ki.tabi herkesin kendi zevki ama bence hilesiz fm çok güzel :D
snake1907 hilesiz dıyorsunuz cok ama indirilecek bi sürü program sonucta hile degılmı yanı farklılık yapıorsunuz
emrah44 Oyunun hatalarından dolayı biraz hileli!!! Çok sakatlık oluyor. Bazen 5 forvetten 1 tane kalıyor. maç içinde en az 3 kişi sakatlanıyor.
Eagle_Claw Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin hiç bi şekilde 2. load a bile karşıyım... tabiiki hilesiz.. Ewet bende eskiden 2.load yapıyyordum ama öyle yapmayınca oyunun daha zevklendiini yenme hıesımın çok artıını anladım diyelimki 2(3,4,5 gider bu).load yapınca ilk szeondan bjk ile uefayı aldım 2.sezonda CLyi aldım ee ne zewki kaldı...
emrah44 en önemli maçında 4 oyuncun sakatlanıyor 2 sini çıkarmak zorunda kalıyorsan. Hile yapacaksın load yapacaksın. Benim felsefem bu. Aksi halde tadı kalmıyor. Ama tersini de yapacaksın. Rakip aynı duruma düşerse yine tekrar oynayacaksın. Adaletli olmak lazım. Çünkü oyun hatalı. Çok eksiği var. Kimse toz kondurmuyor. Adamlar bizi uyuttular. İki gerçeğe yakın özellik ekleyip yolluyorlar. Yakında eagames in kişiliğiyle çalışacaklar.normal bir oyunun en fazla 3 lemesi olur. Bunlar yapacakları yenilikleri 50 yıla yaymışlar herhalde. Ben HalfL1 - Half L2 arasındaki kadar bir fark bekliyorum. Yoksa tatmin etmez
RubenMartin arkadaşlar oyunun belli bi gidişatı var.. gerçek hayat gibi.. simulation işte.. sakatlanan sakatlanır.. benim cl finalinde as ta oynayan tam 5 oyuncum sakattı.. direk yedekler+gençler ile çıktım. uzatmada yenildim.. benim adalet anlayışım böyle..
snake1907 walla güzel kardes ama hıcmı aklına gelmıyor en onemlı macta kader final macında yapmak ulen bi yapsam nasıl olur buraya kadar gelmısm filn demıormusn???;)
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: snake1907 walla güzel kardes ama hıcmı aklına gelmıyor en onemlı macta kader final macında yapmak ulen bi yapsam nasıl olur buraya kadar gelmısm filn demıormusn???;) niye gelsin canim asil final maclarinda yeniden baslamamak lazim. ben mesela ücüncü senemde arsenal'e cl finalinde 6-2 kaybettim ama hic üzülmedim.
Last_Blow Oyunun hatalarından dolayı biraz hileli!!! Çok sakatlık oluyor. Bazen 5 forvetten 1 tane kalıyor. maç içinde en az 3 kişi sakatlanıyor. Orjinal Mesajı Yazan: emr2451 en önemli maçında 4 oyuncun sakatlanıyor 2 sini çıkarmak zorunda kalıyorsan. Hile yapacaksın load yapacaksın. Benim felsefem bu. Aksi halde tadı kalmıyor. Ama tersini de yapacaksın. Rakip aynı duruma düşerse yine tekrar oynayacaksın. Adaletli olmak lazım. Çünkü oyun hatalı. Çok eksiği var. Kimse toz kondurmuyor. Adamlar bizi uyuttular. İki gerçeğe yakın özellik ekleyip yolluyorlar. Yakında eagames in kişiliğiyle çalışacaklar.normal bir oyunun en fazla 3 lemesi olur. Bunlar yapacakları yenilikleri 50 yıla yaymışlar herhalde. Ben HalfL1 - Half L2 arasındaki kadar bir fark bekliyorum. Yoksa tatmin etmez O zaman antreman programını değiştireceksin. hileli tabiki hiç oyuncu gelmiyor yoksa mesala fener hiç oyuncu gelmiyo Hangi oyuncuyu aldığına bağlı tabi.
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: sahin7755 hileli tabiki hiç oyuncu gelmiyor yoksa mesala fener hiç oyuncu gelmiyo ronaldinho'yu istersen tabi gelmez sen kimbilir kimi almak istiyorsundur.