bayram21 we 10 pc için çıktı istiyenler internetten araştırsınlar. Ben buldum oyun japonca umarım en kısa zamanda ingilizce yada türkçeye çevirirler..
PF.Napster Bulduysan bi link filan atsaydın nerde yazıyo filan.Oyunu oynadın galiba japonca diyon biraz daha açık ol insanı heyecanlandırma yaw.
ExPeRT_06 Abi bunlar böle işte lafı atan kaçıyo biz de kovalıyoz meraklandırmayın da bi link verin bea:mad:
Venom Madem çıktı oynadığın oyundan bir kaç resim ver. Ayrıca PC için çıkacak oyunun adı Winning Eleven değil.
ExPeRT_06 ii de bu arkadaşın dediği zaten resmi diil galiba öyle olsa gider cd ciden alırım hiç uğraşmam da arkadaşın dediği sanırım we10 u pc ye uyarlayanların çıkarttığı oyun heralde..
m0K0k0 dün bayram 21 nickli arkadaş link verdi rapid ten ama yasak olduğu için konu kilitlendi dün çünkü link attı bende indiricektim ama konu kilitlendi.
ExPeRT_06 link vermiş sen nasıl indiremedin ki.Tam indiriyodun silindi mi link noldu uff yaa bu yasaklar :D
m0K0k0 expert aynen dediğin gibi oldu birader ben 5 dakkada bir sayfaya bakıyodum bir baktım link var tam indirmeye başladım 2. parta geçerken linkler silindi konu kilitlendi ;) çaktın
PF.Napster Abi ben attım özelden mesaj msn im de emreguven10@gmail.com linkleri alan arkadaşlarda indirdiklerinde sonucu buraya yazsalar fake filan olmasın.4 gözle bekliyom.
DuMAn_3 fake tir ark lar inanmayın yok boyle birsey cok merak ediyorsanız linklerde elinize gectiyse indirin gorun cıkmasını bende isterim ama ...
DuMAn_3 hatta indirmeyin hicbise yok oyun moyun cıkmadı yaw biri cıkıpda amator olarak emulator le flan ps2 oyununa biseyler yapmadıysa yaptıysa bile o da oynanmaz zaten
PF.Napster Orjinal Mesajı Yazan: DuMAn_3 hatta indirmeyin hicbise yok oyun moyun cıkmadı yaw biri cıkıpda amator olarak emulator le flan ps2 oyununa biseyler yapmadıysa yaptıysa bile o da oynanmaz zaten Dediğin gibi olması yüksek ihtimal ama arkadaş oynadığını iddia edince tabi bizde meraklandık.Zaten hemen indircek değilim ben sonuçta kotalıyız.
ExPeRT_06 bayram arkadaşım sen şu arkadaşına söle ki ben aynı linkleri aynı şifreyle bi forumda gördüm orda koskoca PS2 DVD yazıyo bunları aynen de.Bu konuda burda kapansın boşuna indirmeyin arkadaşlar bu PS2 için!...