Tearaway vala şöyle bi baktım sagonun yeni şarkılarına pek hoşuma gitmedi ama hep böyle oluyor sonradan sarıyo şarkılar umarım sarar :)
rapturka1907 Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi Evet, hazmı uzun sürüyor.:) Sagop'yı savunma boşuna..Görüyoruz davaları ;)
Anxiety O cümleden bu sonuca varıyosan helal sana. Ayrıca hayatımda kendimden başka kimseyi savunmam ben. Sagopa'nın da ne yaptığı umrumda değil. Ben dalgama bakarım.
TuNdRaLoWeR Sago döktürmüş gene..Gerçi alıştık biz bu duruma ama alışamayanlarda alışırlar umarım.Gerçekten bir yapıyor tam yapıyor bu adam.Her çıkarttığı albüm bir başka güzel oluyor.Pesimist e5 (Kör Cerrah)'da mükemmel olmuş.Kolera bu kez arabesk-rap karışımı bir şey yapmış galiba:) Ancak her ikisinede 10/10 veriyorum, Sagokolikler mutlaka dinlemeliler Kör Cerrah'ı..
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: TuNdRaLoWeR Sago döktürmüş gene..Gerçi alıştık biz bu duruma ama alışamayanlarda alışırlar umarım.Gerçekten bir yapıyor tam yapıyor bu adam.Her çıkarttığı albüm bir başka güzel oluyor.Pesimist e5 (Kör Cerrah)'da mükemmel olmuş.Kolera bu kez arabesk-rap karışımı bir şey yapmış galiba:) Ancak her ikisinede 10/10 veriyorum, Sagokolikler mutlaka dinlemeliler Kör Cerrah'ı.. Evet biraz Arabesk, Rap karışımı olmuş. Ateşten gömleği ilk dinlediğimde Cankan sandım :P :D
bart_ "sago yine yapmış" diyip keyifle dinlemek isterdim ama malesef "sago yine tekrarlamış" demeyi tercih ediyorum. son albümlerinde malesef hep böyle aynı tarz beat, aynı tarz lirikler, aynı tarz nakaratlar.. değişen malesef hiç bir şey yok.
Anxiety Bir sıralama yapayım; :) Kolostrofobi > Delight > Muamma > Bomba Plak > Kör Cerrah-Muamma(dışı) > Bomba Plak-Delight ve Bomba Plak(dışı) Bomba plağın tamamı değilde 4-5 şarkısı hoşuma gitti. Normali de bu aslında. Albümünün tamamı güzel olan fazla insan yok. Sagopa gibi 17/17 yapmak kolay olmasa gerek. :rolleyes:
Mr.Sagopa Gerçekten Sago yine yapmış.Ateşten gömlek ve muamma şarkıları süper.Koleranında şarkıları gerçekten süper.
ArriereLove Sagopa Yine Yapmış Değil Bu Sefer En İyisini Yapmış... =)) Aynı Zamanda Koloyuda Tebrik Etmem Lazım Eski Şarkılarını Sevmezdim Ama Yenileri Çok Sardı Hele Sen Nasıl Bir İnsansın Çok Güzel =)) Herkese Tavsiye Ederim... =)) Forever SAGOKEY
TuNdRaLoWeR Kolera'nın "Şekerpare" şarkısını artık efkar dağıtmak için dinliyorum:D O derece arabeskimsi ya.Ama ne yapsa yakışıyor maşallah Sagomla Koloma (:
rapturka1907 Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi Albümü alan var mı? Ben aldım albümü.. Ceza ve Killa Hakan'ın ortak albümü ''Bomba Plak'' güzel albüm olmuş.İlk başta kötü albüm olmuş gibi geliyor ama güzel trackler.Killa Hakan yine aynı tarz kafiyeler yapmış,Ceza döktürüyor.
Curcuna Ateşten gömlek ve hep taarruz var şarkıları çok güzel olmuş. Özellikle ateşten gömlek çok etkiledi beni. Peşpeşe 18 kez dinledim. Ve hala kolostrofobiyi dinlemeye vakit bulamadım :)
MateJa Ceza & Funky C @ Biri Bana Gelsin dün gece canlı yayınlanan programın 39 dakikalık videosu.. tam arşivlik :) ceza canlı performansta 1 numara olduğunu yine gösterdi , en iyi performanslarından biriydi..
Camby Killa Hakan'ın artık biraz sözlerini değiştirmesi gerekiyor sanırım.Artık klasikleşti sözleri.Haydi havaya havaya eller...,kıs sıs fıs tarzı sözlerden vazgeçmeli artık.Ceza ise yine döktürmüş.
Exvision Kolo nedense çok anlamsız klipler yapıyor :) Kliple şarkının bir alakası yok. Görsellik olsun yetiyor onun için.