Arkadaşlar gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederim. Yine epeyce soru ve sorun birikmiş. Aklıma gelenlere aşağıda dilim döndüğünce cevap yazmaya çalıştım:
YAMAYLA İLGİLİ HATA VERİYOR ŞİKAYETLERİNE CEVAP
Arkadaşlar yamayı indiren yüzlerce kişi yamayı sorunsuz çalıştırmakta ve oynamaktadır. Bu sorun yaşayan arkadaşlara yalan söylüyorsunuz demek değildir elbette. Fakat bu arkdaşlar biraz dikkatsiz ya da tembel gibi. (istisnalar tabi ki vardır.) Son 5-6 sayfadaki sorunların çoğu yaptığımız uyarıları dikkate almamanızdan kaynaklanıyor. Bazı sorulara cevaplar:
Türkiye Kupası'na 4 büyükler katılmıyor?
Ne yalan söyleyeyim Türkiye ligini hiç açmadım. Bi kontrol etmem lazım.
Oyunu dediğiniz gibi yüklüyorum, fakat yeni oyun açılmıyor yada hiç bir değişiklik olmuyor yada hata veriyor, ne yapmalıyım?
İlk mesajdaki uyarıları dikkate almanıza rağmen bu tip sorunlar yaşıyor iseniz şu bir kaç tavsiyeden birini uygulayın:
1- Oyunu silip baştan yükleyin.
2- Ya da v2'yi yüklemeden önce ".../program files/.../data" dosyasının içine girip buradaki "db" dosyasını silin. Daha sonra v2 yamasının masaüstüne açıp çıkan dosyayı .../program files/.../data dosyasının içine yapıştırın. Yeni oyun açın.
3- Yamayı yükledikten sonra ".../program files/.../data/db" dosyasının içinde bulunan "server" dosyasının değişip değişmediğini kontrol edin. Değişmemişse v2'yi masaüstüne açın ve çıkan dosyanın içindeki "server" dosyasını kopyalayıp, ilgili yerdeki dosyayla değiştirin. (Bu işlemi oyununuzda saçma sapan hatalar ve oyuncu isimleri görüyorsanız yapın.)
X oyuncunun gücü çok düşük, X takım çok güçlü...vb şikayetler.
Arkadaşlar yamada olabildiğince tarafsız ve herkesçe kabul edilebilecek değişmeler yaptım. Bu tip şikayetler bana biraz fanatikçe geldi.
ÖNEMLİ HATIRLATMA VE UYARILAR!!!
Bazı arkadaşlar yamada herşeyin iç içe geçtiğini ve bazı olaylar güncellenirken (transferler...vb), bazılarının güncellenmediğinden (sakatlıklar...vb)yakınıyor. Sakatlıklar, kiradan dönen oyuncular, kalan son transferler...vb. gelişmelerin VERSION 3.0 da olacağını belirtmiştim. (tekrar belirtmekte fayda var)
Oyunda gördüğünüz eksikleri buraya yazabilir yada özel mesaj ile bana göndertebilirsiniz. (Değerlendirmeye alınacaktır.)
FM BÜYÜK DÖNÜŞÜMDE MUHTEŞEM FİNAL İÇİN BEKLEYİN:

***intern***