Avrupa Yakasından Ayrılan Ata Demirer in Yerine Üç Transfer Birden Yapıldı.

Bitiyordu, bitecekti, bitmeyecek derken ekranların sevilen dizisi Avrupa Yakası`nın devam bölümlerinin de çekilmesine karar verildi. Dizinin devamı çekilecek çekilmesine ya, yeni bölümlerinde Ata Demirer olmayacak...
Ata Demirer`in ayrılmasıyla doğan boşluğu ise yapımcı firma üç usta oyuncu transfer ederek doldurmaya çalışacak. Ata`nın rolünü, Vizontele Tubaa`da ve Organize İşler`de başarılı bir oyunculuk sergileyen Tolga Çevik üstlenecek...
Ayrıca Avrupa Yakası`nın kadrosuna, "Tatlı Hayat" dizisinde "Hizmetçi Menekşe" rolünde oynayan Asuman Dabak ve yine bir diğer tiyatro kökenli oyuncu "Ekmek Teknesi"nin "Dayı"sı Peker Açıkalın dahil edildi...
Bakalım hepsi birbirinden usta bu üç ünlü oyuncu Ata Demirer`in yarattığı boşluğu kapatabilecek mi? Kilo olarak belki üçünün kilosu Ata`yı geçer ama oyunculuk konusunda Ata`yı aratırlar mı bilemeyiz...
Tabii Gülse Birsel`in bu üç usta oyuncuya yazacağı senaryo da çok önemli. Senarist adamı vezir de eder, rezil de...
KAYNAK:gezentilki.com
NOT:Harika yöneticilerimiz konu kapatmaya can atıolar(kardeşim düzeltmeye çalıştım ama izin vermediler bi de anasayfadaki başlık değişmio sonradan onuda anladım:D:D) o yüzden yeniden açtım küçük harflerle konuyu ...:D:D:D:D