Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas Exe dosyasını jpeg diye yutturacak demek ! hangi moron yerki onu. Ülkemizde hem moron hemde abaza çok sayıda bulunmakta.
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: metemete işte erkeğin aklı ve kızın aklını kıyasladığımızda ortaya çıkan sonuç çok açık ortada. Onun kız olduğunu kim söyledi?
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas Exe dosyasını jpeg diye yutturacak demek ! hangi moron yerki onu. Ülkemizde hem moron hemde abaza çok sayıda bulunmakta. çok iyi tespit..bravo :))
Ozzy_AFR Bu sitedede öle yapan bi ark war adını vermiyim... Beni keklemeye çalışmıştı kızım die aklı sıra, yapamayınca ana avrat küfür etmişti... :mad: (sheva,akrap ve pentagram_15 de onun kim oldugunu biliyor)
[BдHдBдBд™] Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM Bu sitedede öle yapan bi ark war adını vermiyim... Beni keklemeye çalışmıştı kızım die aklı sıra, yapamayınca ana avrat küfür etmişti... :mad: ama şu an görevi alındı ... (sheva,akrap ve pentagram_15 de onun kim oldugunu biliyor) Waaşşş:eek:
UnderKoreSh Orjinal Mesajı Yazan: Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM Bu sitedede öle yapan bi ark war adını vermiyim... Beni keklemeye çalışmıştı kızım die aklı sıra, yapamayınca ana avrat küfür etmişti... :mad: ama şu an görevi alındı ... (sheva,akrap ve pentagram_15 de onun kim oldugunu biliyor) Waaşşş:eek: Hakkaten kimse bende merak ettim?
Murat N73 harbi helal olsun süper ya ben bianda herif yedi sandım ama helal ya erkek dediğin... :P :D
[BдHдBдBд™] Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas anlamadığım şey o amaleyi hack edip ne yapacak. .. usta espiri işte,detayına gerek yok:)