ŞANLI_ Birden erkeğin Ssüzme olacağını sanmıştım ama diilmiş :D ekleim ben bu kızı msn listeme sağlam muhabbetlere girerim artık :P
Shevchenko erkeklerin penis boyuyla .... :D kız kendini cok zeki sanmıs heralde exe uzantılı resim, özel yapmışmış :) ekledim kızı hemen msnye..
Ozan JK Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko erkeklerin penis boyuyla .... :D kız kendini cok zeki sanmıs heralde exe uzantılı resim, özel yapmışmış :) ekledim kızı hemen msnye.. :D exe uff beaa
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Zidane 5 kiz oldugunu kim söledi???:D harbi ya salla ben eklemeim bi de bana exe uzantılı resimlerini gönderir maazallah bişi olur pöff :P :D
Passenger harbi koptum yaww:Dallam bende yedi zannettim ama çocuk ii yine mal çıkmadı.paylaşım için harbi saol :D:D
T MAC 62 :D:D:D bi an yedi sandım bu forumdan da bi üye vardı bana yapmıyordu ama çok eskiden icq da konuşurduk nickini sexy dilara yapardı:D
T MAC 62 Orjinal Mesajı Yazan: bart_ bizde yaptıralım şu .exe 'lerden:) Cidden valla yaptıralım öle birşey varsa :D:D foto stüdyosu falan yapar mı :P:P:D