Cesc Orjinal Mesajı Yazan: jailer :) tabiki yalan :) doğru olma ihtimali varmı ss koysam bununla ilgili belki ininma ihtimaliniz artardı ama ss koymadıktan sonra hepsi yalan olma ihtimali var ama 10 da olsa 20 olsa haksızmıyım haksızsam haklısın deyin ScreenShot koysan bile inanmazdm kesin bişeyler yapmışsındır die
gorkem_1990 Adam iki takımıda kontrölüne alıp hileleyle 85 tane atmış.Biz ise hilesiz bi şekilde 14 tane attık.benim şu ana kadar inandığım en farklı skor sasa ilç arkadaşımızın 16-0 lık galibiyeti.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: gorkem_1990 Adam iki takımıda kontrölüne alıp hileleyle 85 tane atmış.Biz ise hilesiz bi şekilde 14 tane attık.benim şu ana kadar inandığım en farklı skor sasa ilç arkadaşımızın 16-0 lık galibiyeti. İki takımın kontrolünü alsa bile nasıl atacak ya:) Her golden sonra zaten yaklaşık 20-30 saniye seviniyolar. 85 golde 42.5 dakika yapar:D
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: jailer tabiki yalan gerçek olamaz zati maksat yeşillik olsun ne güzel eğlendik :) :) :) :) Ya tabi:)
lightman valla çok farklı galibiyetlerim oldu....real madridle barcayı(etoo,tevez,fred,ronaldınho,sneijder,messi olmasına rağmen) 8-0, manchesterlada romayı deplasmanda 9-0 yenmiştim.....of of ne maçlardı be...
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: lightman valla çok farklı galibiyetlerim oldu....real madridle barcayı(etoo,tevez,fred,ronaldınho,sneijder,messi olmasına rağmen) 8-0, manchesterlada romayı deplasmanda 9-0 yenmiştim.....of of ne maçlardı be... Sende kimler vardı da?
Venom Büyük maçlar içerisinde aldığım en farklı galibiyet... Dandik hazırlık maçlarında 20'ye kadar çıktığım olmuştu.