gorkem_1990 Benim en farklı galibiyetim bayern münich ile almanya kupasında amatör bir takıma karşı 14-0 galibiyetim.ya sizinkiler?
Omerdinho Hajduk 0 - 7 Inter hazirlik karsilasmasiydi adriano 4 gol atti martins iki recobada bir gol
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Sasa_Ilic_22 16-0 Strasbourg'la alt liglerden Biesheim, kupa maçı. ss: http://img342.imageshack.us/my.php?image=0169ky.jpg
gorkem_1990 Bilgisayarıma format attığım için 14-0'lık maçın skorunu koyamam ama maçın 14-0 bittiğinden emin olabilirsiniz.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: gorkem_1990 Bilgisayarıma format attığım için 14-0'lık maçın skorunu koyamam ama maçın 14-0 bittiğinden emin olabilirsiniz. Tmm
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: fm57 ben nijerya ile burundi yi 16-0 yendim aha resmi Resim gözükmüyo ne yazık ki
MaddDogg Chelsea'yle Aston Villa'yı Carling Cup'ta 11-0 yenmiştim çok eskiden olduğu için SS koyamıyorum
mr.eDDie man utd ile liverpool'u 6-0 yenmiştm 6 golde lyonlu fred atmişti.. o baya güzeldi ama en farklı galibiyetm 21-0 dortmund ile fortuna sittard die bir takimi galiBa.. Ss yoq çok eski olduğu içiN..
jailer benim en farklı galibiyetim real madrid ile erzurumspor u yenmiştim hazırrlık maçında 85-0 eski olduğu için ss koyamicam:) :) :) :mad:
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: jailer benim en farklı galibiyetim real madrid ile erzurumspor u yenmiştim hazırrlık maçında 85-0 eski olduğu için ss koyamicam:) :) :) :mad: :confused:
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: jailer benim en farklı galibiyetim real madrid ile erzurumspor u yenmiştim hazırrlık maçında 85-0 eski olduğu için ss koyamicam:) :) :) :mad: 1 dakika içinde santra yapıp, topu kapıp, gol atmayı nasıl yetiştirdin??
jailer 10 tanede ofsayten vermedi :) :) hem golleri sende gormüsündür 11 saniyede atan arkadaslar var benim ki onlara gore az bile yani sonuçta aynı ss koymadıktan sonra kim nerden bilcek ki
Chokeslam ben bursasporda antrenor olarak basladıgm ilk gun hile yolu ile barcelonayla bir mac ayarladm..daha oyuncu transfer fln etmemistm...kafama gore bi taktik kurdum maca basladım 11 yedim :D ne yazık ki ss koymayı blmedigim icin koyamıorm...zaten o mactan sonra moralim bozuldu yeni oyuna basladım :)
Shevchenko oha be yalana bak 85-0 mış bu kadar atılır edit: 10 tanede ofsayttan vermemiş, bu daha da yalann!!!!
Chokeslam 85 gol olması icin 1,2 dakikada 1 gol olması gerekir...oyundaki highlights dedigimiz pozisyonları gosterme oranını full matche getirmelisinki boyle 85 gol olsun...full match opsiyonundada 90dk boyunca ekranın basında macı izliosn..! bide 10 gol ofsayttan olmadı diosn...bence yalanı brz abarttn!
Chokeslam 85 gol olması icin 1,2 dakikada 1 gol olması gerekir...oyundaki highlights dedigimiz pozisyonları gosterme oranını full matche getirmelisinki boyle 85 gol olsun...full match opsiyonundada 90dk boyunca ekranın basında macı izliosn..! bide 10 gol ofsayttan olmadı diosn...bence yalanı brz abarttn!
jailer :) tabiki yalan :) doğru olma ihtimali varmı ss koysam bununla ilgili belki ininma ihtimaliniz artardı ama ss koymadıktan sonra hepsi yalan olma ihtimali var ama 10 da olsa 20 olsa haksızmıyım haksızsam haklısın deyin