TuNdRaLoWeR Eğer cinsellik ön plânda olacak şekilde ve çılgınca olacak bir şeyler istiyorsanız:Çılgınlar Gecesi Korku ve dehşetin bir arada olduğu bir film istiyorsanız ise:The Messengers.
Camby Gülmek istiyorsanız mutlaka En Süper Kahraman(Superhero Movie)'a gidin.Çıplak Silah-Naked Gun” ve “Scary Movie” serilerini yaratan ekipler, bu kez de, “Örümcek Adam-Spider-Man”,”Superman”, “Batman”, “X-Men” ve “Fantastic Four” gibi süper kahraman filmleriyle dalga geçiyor.
TuNdRaLoWeR Camby bahsettiğin filmin ilk serisini izlemiştim Narnia,Charlie'nin çikolata fabrikası ile felan dalga geçiyorlardı:)
.Hakan. Film istiyorsanız tavsiyem. "Forrest Gump" olacaktır. Hayatım boyunca islediğim en güzel film diyebilirim.
Venom **The Incredible HULK**'a gittim bugün. Film gerek kurgu açısından gerekse sahneler açısından oldukça etkileyici olmuş ancak Türkçe seslendirmesi filmi baltalamış; hiç beğenmedim, bilmiyorum belki de haftalardır TÜrkçe seslendirmeli film izlemediğimden olabilir. 3. filmini 4 gözle bekliyorum. Fİlmi izleyenler bunun sebebini anlar:p
sqaRlet **Green Street Hooligans,west ham taraftarını anlatan müthiş bir film.En azından izleyip de beğenmeyen görmedim hiç**:rolleyes:
Passenger Bugün izleme fırsatı buldum bende Hulk 2'yi,öyle çok çok iyi bir film diyemem fakat güzeldi denebilir özellikle filmin sonlarına doğru izleme hevesi doğurabiliyor içinizde.Boş vaktiniz var ise izleyerek değerlendirebilirsiniz,boşa gitmez zamanınız.. =)
Thor Hulk'ı izlemiştim ne yazık ki dublajlı olarak. Eric Bana'nın oynadığı bir önceki filmden daha başarılı bulsam da standart bir Marvel filmi. Liv Tyler ve Debora Nascimento için izlenebilir ama. Hancock da eğlenceli bir film. Ancak bunu da izleyince aklıma "Çizgi romanlar yetişkinler için de filmleri niye çocuklar için?" diye bir düşünce geldi. :)
Neo http://www.imdb.com/title/tt0468569/ Batman: The Dark Knight Ayın 25 inde vizyona giriyor burda. imdb de uzun yıllar sonra zirve değişmiş durumda. Filmin oyuncularından joker'i canlandıran Heath Ledger'ın çekimlerden sonra hayatını kaybetmesi bu oylamaya yansımış gibi gözüküyor. Yabancı ülkedeki arkadaşlardan aldığım izlenimlerde filmin iyi olduğu yönünde. Özellikle Joker'in performansı. Kaçırmayın bence bu filmi.
Thor Boris ve Arkady Strugatsky'nin Roadside Picnic adlı romanından biraz esinlenmiş olan Andrei Tarkovsky'nin 1979 yapımı mükemmel-ötesi filmi Stalker'ı (İz Sürücü) izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. 163 dakika sürüyor ama inanın değer. Ayrıca filmi izledikten sonra S.T.A.L.K.E.R: Shadow Over Chernobyl'i oynamak bambaşka ;)
Ozan JK Batman:The Dark Knight Joker'in performansı o kadar iyiki kötü adam rolü oynamasına rağmen sempati uyanıyor insanda.Batman serisinin en etkileyici filmi bence,tam bitti derken tam gaz devam diyor the dark knight.
0zan Orjinal Mesajı Yazan: FяэєZілG_вĿσш Batman:The Dark Knight Joker'in performansı o kadar iyiki kötü adam rolü oynamasına rağmen sempati uyanıyor insanda.Batman serisinin en etkileyici filmi bence,tam bitti derken tam gaz devam diyor the dark knight. Ben batman ve joker deyince joker rolünü Jim Carrey den başkasına yakıştıramıyorum...
kloseumut Önceden söylendimi bilmiyorum ama bende söyleyim... Filmin Orjinal Adı:Green Street Holigans Türkçe Adı:Yeşil Sokak Holiganları Kesinlikle tüm filmseverlerin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.Mükemmel bir film anlatılmaz yaşanır..
eLanvitaL Biraz eski bir fil ama herkez'e tavsiye ederim Film adı : Ray Konu : 2004'te ölen Ray Charles Robinson'ın hayatını anlatıyor . Ray Charles Robinson kör bir piyanist, müzisyen ve rhythm and blues ustası. Ama gerçekten herkeze'e tavsiye ederim bu film'i .
KennyOii sanat filmleri olarak **emir kusturica** tüm filmlerini şiddetle tavsiye ediyorum arizona dream gibi tarzının dışında olan bir film bile etkiliyor gayet iyi.