crdsa Orjinal Mesajı Yazan: LuNaT1C Arkadaşla akşam konuşup ani bir sinemaya gitme programı yaptık:) Tabiki ilk aklımıza gelen Recep İvedik'ti.Gittik izmite fakat tüm yerlerde 22.30 seansı bile dolu bu yüzden başka filme girmeyi düşündük ve Son Ders filmine gittik gerçekten süper bir film izlemenizi tavsiye ederim :) aynen bizim arkadaşlar da gittiler ama bütün seanslar doluymuş :D:D
Curcuna Bende 2 gün önce Recep İvedik için gittiğim sinemada seansların dolu olması sebebiyle Cloverfield : Canavar (nasıl bir çeviriyse artık) filmine girdim. Sürükleyici bir filmdi. Aksiyon üst seviyede. Hele bir kaç sahne vardı ki izlerken yoruldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Haftaya "Recep İvedik" için tekrar denicem şansımı.
Venom Recep İvedik'e gidecektik Pazartesi günü ama söylediğiniz gibi doluydu tüm seanslar, yarın tekrar deneyeceğiz şansımızı.
Exvision Kesinlikle **The Eye filmine gitmeyin :) Vizyondaki filmlerden 120'yi ve No Country For Old Men**'i öneririm.
Gilmour şu anda türkçe dublajlı olarak aramaktayım. filmin konusu ve film hakkında görüşler beni çok heyecanlandırdı.
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: Slash. şu anda türkçe dublajlı olarak aramaktayım. filmin konusu ve film hakkında görüşler beni çok heyecanlandırdı. Eğer requiem for a dream filmini kastediyorsan bence altyazılı olanı izle.Çünkü Ellen Burst'un canlandırdığı Sara Goldfarb'ın 'ben televizyona çıkacağım' telaffuzunu bence orjinal olarak dinlemelisin..:):rolleyes:
Gilmour film gerçekten şahaneydi.resimdeki sahnede yıkıldım zaten. film bittikten sonra bi süre kendime gelemedim,düşündüm. tabi herkeste aynı etkiyi yapmayabilir ama mutlaka izlenmeli.
Cesc İhtiyarlara Yer Yok. Zaten en iyi film oscarını aldığı için ekstra bişey yazmaya gerek yok. Ancak şerifin anlattığı rüyaları iyi dinlemelisiniz. M.Ö 10.000'de güzel sayılır ancak İhtiyarlara Yer Yok kadar uzun olsa daha iyi olabilirdi, sanki biraz çabuk bitti gibi geldi bana. Senaryo biraz daha zengin olabilirdi.
Thor Orjinal Mesajı Yazan: Slash. film gerçekten şahaneydi.resimdeki sahnede yıkıldım zaten. film bittikten sonra bi süre kendime gelemedim,düşündüm. tabi herkeste aynı etkiyi yapmayabilir ama mutlaka izlenmeli. Bu arada Requiem For A Dream kesinlikle herkese göre bir film değil. ABD'de 17+ olarak derecelendirilmiş ve bazı sahneler çıkarılmadığı için sınıflandırmaya alınmamış bir film. Amelie ile tamamen ters etkiler yapan bir film. İzledikten sonraki 1-2 gününüzü depresyon halinde geçirmeye hazırlıklı olun.
Ozan JK 21 diye bir film çıktı sanırsam fragmanını falan izledim fen değil gerçek nbir hikayeden alıntı.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: FяэєZілG_вĿσш 21 diye bir film çıktı sanırsam fragmanını falan izledim fen değil gerçek nbir hikayeden alıntı. 9 Mayıs'ta gösterime girecek Türkiye'de 21 filmi.
Venom V for Vendetta favorilerimdendir. Konusu politik olmasına rağmen, sahnelerinde siyaset minimum düzeyde.