typhlosion evet arkadaşlar sizce kim çıkar süper lige bence tabikide sakaryaspor... altayın 2 kırmızı kartlı oyuncusu var vs.. . :) edit: SAKARYASPOR:4 -Altay:1 Goller Mbayo Serdal taner taner Fazlı(altay) Sakaryasporumuza süperligde başarılar dilerim..
ŞANLI_ Ben gidebilirm ama sınav var rapor bulmam lazım.. ALTAY'ı istiorum ama Sakarya olcak gibime gelio :(
typhlosion rapor dediğin nedir ulaş bi karnım ağrıyo de doktor 3gün rapor verir... hocam gelenlerle buluşuruz.. biz gene trenlerle gidecez :)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM sakarya çıksın altaya bu yıl bi anti-sempatim oluştu çünkü :) sizi yendiğimizdendir... ;) onurcm gtcem allahın iznyle pederden izin koparsam yter :)
Shevchenko Sakarya daha gecen sene Süper Lig'deydi bence Altay cıksın onlar bi iki senedir yok seneye gelsin Sakarya :)
typhlosion ok ulaş haberim olsun bi iki kouşuruz belki :) yok hocam sakarya 1sene daha bekliyemez daha süper ligde yaşıyacağımız şampıyonluklar var :) edit:şampıyonluklar değil 2.likler olacak çünkü şampıyon beşiktaş olacak ;)
kırklar İzmir gibi bir şehrin Süper Lig'de en azından bir takımla temsil edilmesi gerekiyor. İzmir takımları içinde kavgaya gürültüye karışmayan ve tüm şehri kucaklayabilecek bir takım olarak Altay, bu işi çok güzel yapar. Bu sene küme düşen üç takıma(Malatya,D.Bakır,Samsun) da sevindim. İnşallah Bursa ve Antalya'dan sonra Altay'la da sevinirim.
typhlosion LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAYLAY AAAA SAKARYAAAAA LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAYLAY AAAA SAKARYAAAAA 4-1 TANER DEMİRBAŞ MUHTEŞEM GOLLER.. MAÇA GİDEMEDİM AMA OLSUN SAKARYAM COŞSUN SÜPER LİGDEYİZ
Passenger sakarya süper ligde dieblrz heralde bu oyundan we bu skordan sonra..altaıyın şansı yok sanırım ama futbol bu:)