Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: MaNiaC_Manager
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Black God
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: blueeda
bu konuda da şöyle tartışmaları yapıyosunuz ya..
çok sinirlerim bozuldu dün bu haberi okuyunca,Allah ıslah etsin ne diim
Türkiye Cumhuriyetin'de bu gibi bir konuda bile Şeriyat'a özenenler varsa her yerde her şekilde tartışılmak zorunda bu konular ne yazıkki. Buna yobazlık deniyor ama gidip Cumhuriyetle yönetilenler insanlar buna özeniyor. Bunlara rahat batmaya başladı, cumhuriyet fazla rahat geldi heralde.
Yine tekrar ediyorum özenen gitsin şeriatla yönetilen birçok güzide, güzel mükemmel ülke var oralarda yaşasın ama bu ülkede barınamayacağınıda o kafasına soksun!
Şeriat ın ne olduğunu bildiğinden şüphe ediyorum açıkcası
Adam şeriat a Şeriyat yazıyor baksana ne olduğunu bilmeden önce nasıl yazıldığını örenmeli ....
Siz bu yönetimi anck sizin başınıza gelince öğreneceksiniz ....
Bana yobaz diyorsunuz ama bunların hesabını sizden soracağım günde gelcek elbette siz istesenizde istemeseniz de .....
Ben düşüncemi savunurum ve menfaatin değil hak ve hukukun etkili olduğu bir sistemde yaşamak isterim şuan ki halim rahatsa ben insan değilim hergün yaşadığım şehirde bir tecavüz bir ölüm bir hırsızlık olayı yaşanırken ben nasıl rahat olcamki yada bu tarz olaylar varken ben çocuğum olsa onu nasıl sokağa yollicam ki sizin gibi insanlar oldukçada bu sistem devam eder.....
Ancak nasıl yazılıyormuş arkadaşlar: anck işte budur ;)
Sorarsın iran veya arabistan'a yolum düşerse sorarsın canım.
İnsan olup olmadığını sorgulamak bize düşmez, estağfurullah.
Çoğunu bence dışarı sal evde akrabaların daha tehlikeli. Bu haber'i eğer okuduysan doğru düzgün.
Benim evimde bulanacak olan akrabamda emin ol benim gibi Şeriat düşüncesi olan insanlar olur bunun gibi inançsızlar olmaz merak etme.....