KİDD kardeşim,
Daha önce Moskova da iken de bahsettiğim gibi benim DVD Rusya dan Korsan olarak alınmıştır ve bu DVD'ye göre sırasıyla yükleme safhalarının resimlerini koyuyorum işine ne anlamda nasıl yarar tam bilmiyorum.
Son mesajında deamon tools dan bahsediyorsun evet bu dvd kurulum aşamasında bu şekilde kuruluyor..
1.Resim de en üste ki soru işaretini tıklayarak instal ediyorum.
2.Resim de C:Games olarak otomatik veriyor ben C:Program Files'i seçiyorum.
3.Resim devamı
4.Resim için bendeki rusça olduğundan İngilizce görünmesi için 0 KB'lık bölümden seçili alanı kaldırıyorum
5.Resim ve 6'da ise 2 defa extrac ediyor ve daha sonra ise 6.resimde de olduğu gibi
Deamon Tools için mdf ve mds imaj alıyor ve bunu da UnRar diye DVD içeriğinde bir proğramla yapıyor.
Bu bölüm %100 olunca bitiyor ve masaüstüne iki adet bende Daemon Tools 4.0 (Version 32 bit) diye kısayol açıyor..
Kurulumun bitiminde Makinanı resetleyip bu kısayolun her hangi birini tıklayıp deamon tools'u kuruyorsun ve tekrar senden makinanı restart etmeni istiyor..
Daha sonra; 2006 FIFA World Cup (TM)'ye tıkla ve oyuna gir
NOT.: Eğer kurulum aşaması senin DVD'den bahsettiğim biçimde ise başka bir sıkıntı olabilir örneğin atıyorum DVD'ye yazarken bazı dosyalarda veri kaybı veya benzer bir sıkıntı oluşmuş olabilir,
herneyse resimlere bir bakıp sıkıntını gidermeni umut ediyorum şimdilik Hoşçakal