gokhanka Ankaragücü Beşiktaş Büyükşehir Belediye Ankaraspor Çaykur Rizespor Denizlispor Diyarbakırspor Fenerbahçe FB Fantezi Galatasaray Gençlerbirliği Kayserispor Kayseri Erciyesspor Konyaspor Malatyaspor Trabzonspor Vestel Manisaspor Sakaryaspor İstanbulspor Fiorentina İrlanda Cumhuriyeti
Gökhan Konu Başlıklarını Kısa Tutun Birde Formaları Thumbnail şeklinde koy yoksa konu açılmıycak formalar yüzünden yavaşlılıktan
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ Konu Başlıklarını Kısa Tutun Birde Formaları Thumbnail şeklinde koy yoksa konu açılmıycak formalar yüzünden yavaşlılıktan ok bundan sonra öyle yaparım ama formalar hakkında da yorum yapmanı beklerim
gokhanka istek formalarınız olduğu zaman istediğiniz templateyi koyun ben size yaparım fantezi forma da isteyebilirsiniz
Nasri_27 arkadaş,,iyi güzel de antep nirde? tamam ben yapmayı beceremiyom diye siz de antep'i arka plana atmayın yaw:)
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: vwxz285 gökhan benim için lacivert beyaz arçelikspor forması yapabilirmisin
W0LF **Gökhan, flood yapmışsın dikkat et,arka yazı kulüp olacak yanlış yazmışsın,ayrıca keskin girişler fazla biraz daha özenirsen güzel olacak 10/6**
gokhanka arkadaşlar emek hırsızlığı yapmayacağınızı bildiğim için formalara isim yazmadım eğer bir kişi izinsiz olarak ben yaptım diye yayınlarsa üst makamlar tarafından ceza alacaktır