Starbury Sitenin basketbol forumunda hiç ibr hareketlilik yok bari ben birşeyler yapayım dedim playoff tahimnlerinizi buraya gönderelim.Her ne kadar 2 maç oynansa bile geç kalımş sayılmayız Benimkiler: SA-SAC:4-1 DEN-LAC:2-4 PHO-LAL:4-2 DAL-MEM:4-1 DET-MIL:4-0 WAS-CLE:4-3 NJN-IND:3-4 MIA-CHI:4-0
Passenger gönlümden geçen lakers ama kadroları diğerleri kadr güçlü diğil neyazıkki.oysden şampion olamazlar belki ama bi üst tura çıkıcaklardır
the killer SA-SAC:4-1 DEN-LAC:2-4 PHO-LAL:2-4 DAL-MEM:4- DET-MIL:4-0 WAS-CLE:3-4 NJN-IND:3-4 MIA-CHI:4-1 geç de olsa tahminlerim...
tolgatmac bence bu play off larınen büyük sürprizi lakers olcak.Çünkü kobe inanılmaz bi sezon geçirdi ve play off larda daha da iyisini yapabilir.hatta bir play off maçında en fazla sayı atma rekorunu da kırabilir.sonra kırdığında demedi demeyin...
beko kobe oyun stilini değiştirdi artık takımı oynatıyor ve egolarını yendi bence phoenix i geçecekler
T MAC 62 Phx'le eşleşmek LAL içn büyük şans Amare'nin oynayamaması b şansı katlıyor yani olay şans Kobe hala egolarını yenemedi 1 maç oynattı diye egosunu yendi ilan etmeyin
Starbury Seri 2-1 oldu artık rüzgarda Miamnın arkasında pazar günkü maç Nets için çok önemli eğer kaybederse geri dönmesi epey bi zor olcak
ReiSeM Dalals bu sabah SAS ı yine yendi.MAçın başından beri üstün bir oyun sergileyen Dallas son periyotta neredeyse maçı veriyordu Allah'tan Genç yetenek Harris son topu kaptı ve büyük bir jhatadan geri dönüldü.Dallas bu seriyi rahat gecemeyecek belki ama geçicek buna eminim ve bu seriyi 3. sınıf adamlar belirleyecek.
Starbury Abi bence 3. sınıf adamlar diyerek biraz haksızlık yapmışsın ama yıldızlardan çok görev adamları belirleyecek dersek doğru olur.Bakalım görcez ama SA seriyi alır gibime geliyor
Ozan JK normal şartlara göre p.suns taraftarı olarak şampiyon olacağımızı söylerdim ama amare'nin yokluğunda SAS veya Mavs karşısında pota altımız çok zayıf kalıyo boris diaw biras toparlıyo ama onunda boyu kısa kalıyo
beko Orjinal Mesajı Yazan: Starbury Abi bence 3. sınıf adamlar diyerek biraz haksızlık yapmışsın ama yıldızlardan çok görev adamları belirleyecek dersek doğru olur.Bakalım görcez ama SA seriyi alır gibime geliyor 3. sınıf denilen adamların playoff da katkı yapması önemlidir zaten ki bu da o oyuncunun 3. sınıf olmadığını gösterir.
TheMaNqLeR Miami finalde.. Clippers-Suns 3-3 ki maç pazartesi günü steve nash dinlenecek ce daha iyi oynayacak ama ben clippers diyorum.. Detroit-Cleveland 2-3 cleveland ın almasını isterim ama detroit ne yapar yapar alır.. Dallas-S.A.Spurs 3-2 dallas alır..
TheMaNqLeR Bu sabah oynanan maçlarla birlikte; Dallas-S.A.Spurs 3-3 Cleveland-Detroit 3-3 Suns-Clippers 3-3 çok çekişmeli seriler oldu.. Cleveland 84-82 yenildi evinde... S.A.Spurs te 91-86 yendi..
Thor Mavs, Spurs'ün sahasında durumu uzatmalar sonunda 4-3 yaptı ve Suns ile finalde oynayacak. İlk ma. American Airlines Center'da.
the killer Cleveland, Detroit'i geçseydi şampiyon ya Miami ya da Dallas olurdu. Ama şimdi bence şampiyon Detroit olur.
KoYu_1907 Batı Final; Dallas-Phoenix Muhteşem bir seri olucağı kanaatindeyim..İki takımda yorgun çok çekişmeli olacak. Doğuda ise geçen sezon olduğu gibi Detroit-Miami finali.. İki takımda iddialı.. İnşallah bu seriyi Miami kazanır.