Ağlatan konuşma
Sarı-kırmızılı futbolcuları saha ortasında toplayan G.Saray'ın Belçikalı hocası Gerets, duygulu bir konuşma yaptı. Bazı oyuncular gözyaşlarına boğuldu: "Ben sizler kadar onurlu futbolcuları birarada hiç görmedim"
21 Nisan 2006 12:15
Yazı boyutunu büyütmek için
"Ben sizler kadar onurlu futbolcuları birarada hiç görmedim. Hayatımın en heyecanlı sezonunu burada geçiriyorum. Gittiğim her yerde, herkese sizi anlatacağım."
G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen sabah idmanından önce futbolcularıyla özel bir toplantı yaptı. Sarı-kırmızılıları saha ortasında toplayan Belçikalı teknik adam, genelde yaptığı bu toplantılardan çok farklı olarak ilginç sözler söyledi. Sözlerine "Ben sizler kadar onurlu futbolcuları birarada hiç görmedim" diyerek başlayan Gerets'in konuşması sırasında bazı oyuncuların çok duygulandıklarını ve zaman zaman gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Gerets şunları söyledi:
'Futbolun gerçeği'
"Hayatımın en heyecanlı sezonunu burada, sizinle birlikte geçiriyorum. Bundan sonra gittiğim her yerde, herkese sizleri anlatacağını. Emin olun, sizi ömrümün sonuna kadar unutmayacağını. Her şeye karşın tüm emeklerinizin bir maça bağlı olması çok acı ama futbolun gerçeği bu. Bu maç için sizi ekstra motive etmeme hiç gerek yok. Zaten bu motivasyonu hepinizin gözlerinde görüyorum. Para için değil, onuru için oynayan futbolculara da böylesine bir maç öncesi fazla bir konuşma yapmak yersiz olur."
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=151847