Selamlar Arkadaşlar Lütfen herkes okusun,
Dün sabaha yakın baktım foruma sanıyorum saat 06:15 falan dı ve 10 Shf.idi,
Bugün 15 Shf.olmuş ve baştan sona her yazılanı ve cvp.ları okudum yazık,çok yazık,
Evvela yamanın yani nano'nun eksikliklerinden bahsedeyim çünkü, herkes yani 15 shf.forumda herkes sıkıntıyla karşılaşmış ve çözüm arıyor,
Haketmediğimi düşündüğüm bu yamayı bende indirdim ve kurdum ve denedim,
1_İlk olarak oyun ayarlarında ''fast'' seçeneğini görmedim, dolayısıyla Normal bırakıp geçtim.
2_Giriş ve resimler gayet sade ve hoş,
3_GS seçip Fransa Kupası oynadım,
4_Ge Force, Nvidia herneyse ekran kartından kaynaklanan daha doğrusu çözüm bulunmadan yayınlanan Alisamiyen fazla üzerinde durmayacağım... Kerim yapamadıktan sonra kimse yapamaz, oda yapamadı,bu benim görüşüm,
GS'lilerden face yapılmış veya yapılmamış, cihan, Mondragon,iliç,karan vs.yüzleri simsiyah özellikle yakın çekim kamerada,
5_Oyundan atma bana da denk geldi, ancak bundan daha önemlisi fifa gözü yorar bir hale gelmiş nasıl mı graphic ler bozulmuş normal bir oyun akışı yok yer yer oyun duraklıyor şimdi benim ekran kartım 256 MB Ge Force 6800 TDH bu ekran kartıyla da Fifayı oynayamayacaksam, Doom, Medal Of hanor, Splinter Cell hikaye kalır.
6_Aslında fazla uzatmanın anlamı yok olay gayet basit nedeni şu, yapan arkadaşların sistemlerine göre yapıldığından deneme aşamasında da belli arkadaşların sistemleri aşağı yukarı aynı olduğundan Nvidia geri planda kaldı.
7_8_9_10.... uzar gider kime ne faydası var.
OLUMLU YANLARI GÖRDÜKLERİM...
1_Anons,Gol sonrasındaki müzik,harika, GS_Chantlar berbat özellikle GS için bir sürü ses yayınladım forumda hemde AC3'ten alınmış ancak zahmet edip o sesler yerine ne olduğu belirsiz sitelerden alınmış kötü sesler kullanıldığını gördüm ne denebilir ki,
2_Adboard'lar harika Alisamiyen, saraçoğlu bakabildiklerim, TS ve BJK bakamadım
3_Yine Samiyen Net'ler(Kale Ağları) Sarı_kırmızı buda hoş olmuş, diğerleri de.
4_Formalar,Minikits ler, Türkiye için de çok iyi
5_Sesler den bahsedeyim eksik kalmış sadece 8_10 tane klasik gol sesleri ilave edilmiş, edilenler iyi seçilmemiş bir kaçı hariç eksik kalmış
6_
TAVSİYELER_
1_Öncelikle 1,2,3...vs. maddelendirip yazmak hoş değil tek amacım anlaşılır olsun, okuyacak arkadaşlar rahat okuyup da anlasınlar diye,
_Bir GS'li olarak çok üzüldüm üzülenleri de görüyorum madem ki bu forumdaki arkadaşlar için yapılıyor bu oyun, bu sıkıntılar sizinde beklemediğiniz sıkıntılar gibi karşınıza çıktı açıkçası verilen emeğe üzülmemek saygısızlık olur.
_Dikkatimi çeken bir başka husus ise,
Kurulum bitti oyuna girdim oyundan attı.
- O eskidendi artık öyle bir şey söz konusu bile değil.
(Maalesef böyle bir sıkıntı var hemde epeyce)
Maça başladım. Ancak bazı oyuncularının yüzlerinin simsiyah olduğunu farkettim. Aynı zamanda Ali Samiyen stadyumu kırmızı ve yeşil renklerin karması bir renk almaşı halinde.
- GeForge ekran kartlarıyla ilgili henüz çözemediğimiz bir problem. Aslında çözümünü bulduk ama bazı pürüzler mevcut. Özetle yanlızca GeForge ekran kartlarının oyunun bazı grafik özelliklerini desteklememesinden kaynaklanıyor. Yamanın bir hatası değildir.
NANO DETAİLED demişseniz böyle bir lüksünüz olmamalıydı,kendinizle çelişir bir durum oluştu nano olayı da böylelikle gerçekleşemedi.
Maça Başladım. Ağzım açık kaldı.
- İşte bu TSL Nano Detailed büyüsü...
Bu kadarı hakkınız tabii ki, kimsenin buna bir şey söylemesi doğru değil, ancak 15 Shf.de bu kadar sıkıntıyla karşılaşıldıktan sonra söylenenler havada kalıyor,
Vallahi kardeşlerim, tüm iyiniyetimle bunları belirtmek istedim ne de olsa ortada verilmiş bir emek var ve benim karakterimdeki bir insan görmemezlikten gelemez idi, iyi niyetimle eksiklikleri belirtmeye çalıştım,
bundan sonrası sizlere ait, bize düşen emeği geçenlere bir teşekkürü fazla görmemek düşer + Alisamiyen le oynayamayan arkadaşlara belki bir uptade yapılabilir nasıl yapılır
Alisamiyen'e yapılan Adboard lar, reklamlar vs.Atatürk stadına uptade edilerek GS'yi Atatürk stadında oynayabilmesi sağlanabilir bence en mantıklısı şu an için bu görünüyor,
Bir diğer husus ise yeni aklıma geldi, emeğinize teşekkürler ancak, GS_ve FB oyunda orjinal olarak olduklarından yapılan faceler hata yaratmış ve bir çok özelliğe de zarar vermiş gibi geldi bana bunun içinde,
sadece GS ve FB orjinal şekliyle, orjinal faceleriyle Nano'ya uptade edilirse yine en mantıklısı bu gibi görünüyor, aksi takdirde bu sıkıntı devam eder.
Yine başka bir dikkatimi çeken olay şu, face si yapılan oyuncular için,
Maça girerken ilk 11 geliyor ekrana burada örneğin mondragon isminin üzerine gidince resmi veya kafası maazallah insanı korkutuyor,aynı şekilde Klasik tk.da öyle Fatih Terim vs..Bu yüzden facesi yapılan oyuncular oyunu bozmuş maalesef
Bunlar şu an için aklıma gelenler 2 maç dahi yapmadan bukadar eksiklikleri olan bir yamayı övmeyeceğim, ama emek varsa emek verilmişse ki ortada emek var bu oyunu problemsiz oynayan kardeşlerimiz de varsa o zaman onlar adına sevinmeli ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etmek yakışır bize...TEŞEKKÜRLER..
Sözümün başında da belirttiğim gibi, haketmediğim bir yama ve şu an bu yamayla oynamıyorum sadece kurup denedim ve fikrimi belirtim tüm dürüstlümle.
NOT...
Bu mesajla herkes olaya daha bilinçli yaklaşsın ve yok oyundan atıyor, yok bilmem ney leri bitirin ve çözüm için fikirlerinizi belirtin, yapanların hevesini kırmayın derim ben..
Herkese iyi oyunlar,