75. sayfaya kadar gelmiş ve yüklenişini sadece ben belki 15 defa anlattım.**Birkez daha anlatıyorum umarım son olur.**
Part 1 den çalıştırın yükleme bitince fathbuilder açılır onu çalıştırın daha sonra belgelerimdeki fifa06 klasörünü silin..
Ayrıca hiçbir araştırma yapmadan sadece ama sadece yamayı indirip doğal olarak kuramayan ve bizlerden yani kurulumu bilenlerden yardım istemeniz üzerine binlerce defa söylediğimiz halde,halen kuramadığı halde ukala tavır ve cevaplar veren kendinden büyüğüne veya küçüğüne karşı laflar eden ve SCN ekibinin işlerine karışan mesajlar görüyoruz.Bu yama içine bir minik beni oku dosyası konsa kaba taslak anlatılsa daha mı iyi olurdu.Bu konuda herkesin mesajına yetişme imkanımız yok elimizden geldiğince cevaplıyoruz ama bir problem geliyor,anlatıyoruz 5 mesaj sonra aynısı soruluyor.Yahu hiç mi bakmazsınız arkadaşlar 1-2 sayfa gerilere.Bu kadar hazırcı olmayın lütfen.Konunun ilk 5 sayfasına bakmanız kafi dir zaten ama halen ısrar edenler çıkacaktır.Bizde yine yardımları esirgemeden ve onca hakarete,lafa rağmen vereceğiz...