ToTH_ Orjinal Mesajı Yazan: Can_bjk tamamda hangi futbolculara ve dostluk maçlarındada oluyo mu gol atınca anons her maçta oluyoo,nerede yaparsan yap olur;) ama beşiktaşın anonsu yokk:(
jass_jamon yaw yaptığınız yamalar gerçekten çok iyi.ama bir tek bu yama sorun çıkartıyor...umarım ilerki günlerde bir update yamasıyla bu sorunu halledersiniz. Çalışmalrınızın devamını diliyorum teşekkürler...
jass_jamon yaw yaptığınız yamalar gerçekten çok iyi.ama bir tek bu yama sorun çıkartıyor...umarım ilerki günlerde bir update yamasıyla bu sorunu halledersiniz. Çalışmalrınızın devamını diliyorum teşekkürler...
rambo2590 ya ben milli takıma başka adam almak için milli takım seçmelerinine girince türkiye yi seçiyorum orada oyundan atıp hata raporu veriyor neden ?
serkanbulak ben yükleyecektimde sorun çıkarması ihtimaline karşın vazgeçtim.TSL-Hepsi i yukluycem, o yeterli.
ocean_rose selam arkadaşlar tsl 06 nano programını rapidden indirdim direk masaüstüne attı sonra yuekle1 yuekle2 yuekle3 geldi yuekle1 yükledim sırasıyla diğerleride yüklendi oyuna girdim ama tsl yi bulamadım yardmı olurmusunuz arkadaşlar
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: izmirliCaN arkadasalar nasıl kaldırırım bu yamayaı kaldıramazsın fifayı tamamen silmelisin.
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: ocean_rose selam arkadaşlar tsl 06 nano programını rapidden indirdim direk masaüstüne attı sonra yuekle1 yuekle2 yuekle3 geldi yuekle1 yükledim sırasıyla diğerleride yüklendi oyuna girdim ama tsl yi bulamadım yardmı olurmusunuz arkadaşlar fatbh builder'ı çalıştırıp dosyaları fifaya ımport etmelisin zaten biraz araştırırsan scn de bulabilirsin.
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: zagalo yaw hersey tamam ama formalar bembeyaz bişey gozukmuyo bende sordum ekrankartı yada daha önce fifaya yüklenmiş formalardan kaynaklanır dediler.onun için formaları silmelisin yada 200 milyona yeni bi ekrankartı almalısın.