Arkadaşlar herşeyden önce emeğe saygı, oyundan atıyor veya atmıyor insan önce bi teşekkür eder, ondan sonra eleştirileri sıralar veya çözüm önerileri sunar,Fenerbahçenin teahüratlarını beğenmeyenler dosya merkezinde fenerbahçe tezahüratları var onları yükleyebilir mesela.
Ben tsl yi yükledim ilk maçı oynadım (fenerbahçe-galatasaray ş.saraçoğlu stadı) maç bitiminde ana menuye dönerken fifa06.exe hatası verdi ve windowsa attı. FatBhbuilder2 programını dosya merkezinde var indirip yükleyin bilgiyasarınıza. Çalıştırın built yazan yere basıp biraz bekleyin onay mesajına tamam deyip prg. kapatın. Girin bakalım oyuna atıyormu atmıyormu, ben bizzat pazar günü 3 kere fifayı silip aynı işlemleri tekrarladım her seferinde oldu (yani önce oyundan attı , FatBhbuilder2 i yükleyip çalıştırınca düzeldi) şimdi süper bi şekilde oynuyorum hiç atmayoru, yapanların eline sağlık, gördüğüm eksiklikler şöyle;
- Kayseri erciyessporun logo ve formaları yanlış
- bjk nin forma no fontları, fenerbahçenin fontları olarak düzenlenmiş (cc den bunu herkes kendisi düzeltebilir aslında)
- Kariyerde tüm maçlar gündüz oynanıyor (maça giriş ekranında değişiyor olabilir tam incelemedim, yanlış hatırlamıyorsam ilk tslde de aynı sorun vardı)
- Jun, hem beşiktaşta hemde trabzonda var