Herkese Selamlar
Neredeyse yamanin (nano) ilk ciktigi gunden bu gune kadar forumu takip ediyorum ve takip edebildigim kadariyla her fifa oyuncusunun cesitli sorunlari var. Benim anladigim ve okudugum kadariyla gercekten hata diyebilecegimiz iki sorun var ozetlersek oyundan atma ve Geforce ekran karti sorunu. Mesela bazi arkadaslar bende yama cok iyi calisiyo diyorlar bunlarin icinde bende varim oyunu laptopda oynamama ragmen bende yaptigi tek sorun manager mod da sezon sonunda guncellemeleri yaparken oyundan atmasi yamada karsilastigim tek sorun bu ekran kartim ati. Genel anlamda makinelerin kalitesinden cikan cesitli sorunlar. Bizim yapmamiz gereken yamayi yapan arkdaslara hata bulmamak ve arkdaslari gercekten gonulden tebrik etmek ve onlarin sevklerini kirmamak. Yamayi yapan arkdaslarin acikladigi gibi bu oyundan atma sorunu yakinda gelecek yeni yama ile duzelecek. Geforce sahibi arkadaslarda kucuk bazi degisiklerle yamanin zevkini cikarmak.
Son olarak soylemek istedigim yamayi yapan arkadaslar bizden karsiliginda hicbir zaman bisey istemediler sadece bizim daha iyi eglenebilmemiz icin ugrasip durdular sadece istedikleri kuru bir tesekkurden ibaret bunu da hak ediyorlar...
Makina farki yamayi etkiliyor diyerek sozlerimi bitiriyorum ve herkese saygilarimi sunuyorum....