Tek tek cevap vereyim sevgili BaHaBaBa_a...
*Ali Sami Yen Satadyumu ekran kartndan dolayı bozuk ama Oval Stadyum da da Aynı Sorun Var.
- Oval Stadyum'daki sorun nasıl bir problem bilmiyorum ama bende tertemiz çalışıyor aynı sorunun olması imkansız hadi buna cevap veremedim diyelim...
*Takım Güçleri ve oyuncu güçleri inanılmaz bir dengesizlik içeriyor.Oyuncu güçleri tam olsaydı TSL de takım gücü 3 yıldızdan aşağı olmazdı.
- bence tam tersi 3 yıldızdan yukarı takım olmaması lazım. Bizim takımları avrupada görüyoruz. Kendimizi bulutların üstünde görmeyelim.
*Stadyumlar karışmış.(örn:manchaster city samsunsporun stadyumunda oynuyor)
- bu problemi biliyoruz update'de çözeceğiz.
*tamam facelerin siyahlamasını anladık ama faceler beyazlıyor da.
- aynı problem oyuncu değişikliği yapınca bu sorun oluşuyor ve attığın SS'de aynı sorun. oyuncu değiştirmezsen olmaz bendede GEforge var bendede aynı problem var.
*Tüm küçük takımlar sanki ayarlanmış gibi güçleri aynı.
- bu konuyu güncellemede inceleyeceğiz
*transferde yanıtlar geç geliyor.düzzgün transfer yapılamıyor.
- database'den kaynaklanan bir yavaşlama olarak gösterilebilir.
*maç sonlarında oyundan atıyor.
- "ilginç" diyorum çünkü bende hiç atmıyor. Bunu nasıl başardığınızı anlamış değilim ama yine veritabanından kaynaklandığını düşnüyorum.
*arka planlar GS,tezahüratlar ve anoslar FB ağırlıklı,TS ve BJK üvey evlat gibi.
- bence asıl GS üvey evlat GS'liyim ve BJK tezaruatları çok sayıda. Ama TS konusunda haklısın
*kamil ocak ve 19 mayıs stadyumları aynı,sadece renkleri değiştirilmiş gibi.
- eet bu doğru. Gözlemciliğin gayet iyi ama bunu zaten söylemiştik. Ayrıca Denizli Stadıda öyle.
*Faceler iyi değil ama idare eder.
- bak bu bana karşı bir eleştiridir. Yinede saol derim ama keşke gönül isterdiki eleştirini biraz daha bana faydalı olabilecek yönde yapsaydın ama faceleri daha iyi görmek için oyunu low detail'da oyna orjinal facelerde kötü gözüküyor ama low detailde daha gerçekçiler.
*TS forması turuncu yerine MAVİ olmalıydı.
- bunuda update'de notlar arasına ekleyelim ama ben turuncu hatırlıyorum.
*İki tane kayserispor var.
- bilinen bir hata yinede saol.
*madem FB tezahüratları küfürlü,diğer takımlarda ediyor,onlarda küfürlü tezahürat yapılmalı!
- ağzımızla küfür mü edelim yani elimizde ne varsa koyduk yamaya. Bu bence gereksiz bir yorum.
*BJK parçalı formasındaki siyah renk çook açık.
- bu senin bireysel yorumun oyunda gayet iyi durduğu kanısındayım.
*BJK seyircisi bembeyaz biraz gerçekçilik katılmalıydı.
- aslında seyirciler bembeyaz değil stadyumdaki efectden dolayı öyle görünüyorlar. ŞAhsen kendim yaptım ve yaparken stadyumun böyle beyazlatıcı bir ekti yaptığın bilmiyordum. (Bknz. FB ve GS seyircileri)
*antrenmanlara çıkılmıyor.
- hiç açık bir yorum olmamış. Nasıl antremana çıkılmıyor???
*trasferde oyuncu ismi yazılıp aranınca oyundan atıyor.
- veritabanınndan kaynaklanan bir sorun.Update ile fix edilmesini umuyorum.
*LİG TV maç başlarken ve devamındaki popup vs. yazılar kaymış durumda.
- orda kayma yok zaten aklımda yeni popuplara göre birkez daha yapmak var hem daha hoş durur.
*rakip takımın morali 7 gol yese bile düşmüyor.(FB Yİ 7-0 yeniyordum hala takım kimyası son dereceydi)
- da bunun bizim yamayla bi alakası yok. Oyunun hatası.
*auta giden topa gol veriyor.
- yamanın bir özelliği dermişim. Ne biliym artık oyunun hatası bunlar lütfen...
*Oyuncular reklam panolarının içinden geçerek stada geliyor.
- cinematicden kaynaklanıyor.
VE BUNLAR GİBİ BİRÇOK HATA..AYRICA SİZE BİRDE SS GÖSTEREYİM;demişsin ama saydıklarının çoğu hata değil. Bir elin parmağı kadar hata var yanlızca. Takdir edenlere teşekkürler beğenmeyenlerede de bişi diyorum ama eleştirip yardımcı olanlarada teşekkürler.

verdiğin SS oyuncu değişikliğinden sonra kaynaklanan bir sorun. Bu oyunun hatası oyunun orjinalinde oluyor arada. Hiç denk gelmemesi ve bunu bize bahane etmen şaşırtıcı. Ekran kartından kaynaklanıyor bu. Bendede aynı ekran kartı var. Bizim suçumuz değil oyun desteklemiyor.